0
Fudbal

SLEDEĆI PUT ĆE DOBRO RAZMISLITI: Žestoka ispala Dika Advokata zbog koje mu se smeje ceo svet! (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.17 u 22:05

Bivši selektor reprezentacije Srbije, a sada selektor Holandije se u ovim momentima verovatno i sam sebi smeje i to od muke.

Njegova selekcija vodi žestoku borbu za baraž za Mundijal sa reprezentacijom Švedske, koja je danas igrala svoj meč protiv Luksemburga.

Holanđani su se uoči ovog kola nalazili tri boda iza Skandinavaca i očekivalo se da u slučaju pobede nad Belorusijom upravo u direkntom duelu sa Šveđanima odlučuju o plasmanu u baraž.

U slučaju i da trijumfuju nad direktnim konkurentom, na kraju bi o putniku u baraž odlučivala gol razlika, a Dik Advokat je verovao da će što se tiče nje situacija biti mnogo povoljnija po njegov tim.

On je u izjavi pred mečeve ovog kola rekao kako ne postoji šansa da Šveđani savladaju Luksemburg rezultatom 8:0, ali upravo se to večeras dogodilo. Skandinavci su do vrha napunili mrežu nemoćnog rivala i tako brutalno demantovali bivšeg selektora Srbije i ujedno ostavila njegovom timu jako tanke nade za baraž.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Izvor:Youtube/ЯGOfficiale

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter