0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NE RIZIKUJU POVREDE: Sneg odložio Vošinu utakmicu na Zlatiboru

Objavljeno: 07.10.17 u 15:08

Prijateljska utakmica između Vojvodine i Dečića otkazana je zbog obilnih snežnih padavina koje su sinoć pale na Zlatiboru.

Prijateljska utakmica između Vojvodine i Dečića, koja je trebalo da predstavlja sam završetak priprema crveno-belih na Zlatiboru, ipak neće biti odigrana.

Naime, na poznatoj srpskoj planini, kao i u okolini zemlje, sinoć je došlo do obilnih snežnih padavina, pa je teren hotela “Palisad” u potpunosti pokriven snegom.

Doduše, sneg je već jutros počeo da se otapa, ali je teren zato poprilično natopljen i ne postoji mogućnost za odigravanje fudbalskog meča, posebno uzimajući u obzir da nijedan od trenera ne želi da rizikuju da mu se povredi bilo koji fudbaler uoči nastavka sezone.

Prema ranije utvrđenom planu, ekipa Vojvodine danas posle ručka će svakako krenuti nazad za Novi Sad i u svom FC “Vujadin Boškov” nastaviti pripreme za utakmicu protiv Zemuna, a moguće je da će, u tu svrhu, crveno-beli tokom naredne sedmice odigrati još jednu prijateljsku utakmicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter