Prvi poraz Srbije u kvalifikacijama koji ne bi morao preterano da boli ukoliko bi u ponedeljak Gruzija bila poražena.

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je danas izgubila od Austrije sa 3:2 u Beču.

Opšti utisak je da su ovu situaciju naši fudbaleri primili kako treba, i da će dati sve od sebe da u ponedeljak preko Gruzije izbore direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

– Meni lično najteži poraz posle ispadanja sa SP 2010. Uplašili smo se od početka. Ušli smo u ritam koji nam nije odgovarrao. Počeli smo da igramo tek kad smo primili drugi gol. Izjednačili, pa onda srljali“, rekao je kapiten Srbije. Protiv Gruzije će biti dva puta teže jer ćemo imati taj pritisak pobede. Nema vise ispravke, ali ni straha. Nadam se da ćemo biti inspirisani. Normalno je da se desi poraz, ako je baš morao najbolje sada, rekao je Ivanović.

Svi izabranici Slavoljuba Muslina, pa i sam selektor, su realni po pitanju utakmice u Beču. Austrija je bila bolja i zasluženo pobedila, što je opšti utisak.

– Nismo zaslužili više. Nismo igrali kako treba.Svejedno i da smo uzeli bod. Ozbiljno smo pristupili. Namesti se loš dan. Svakome u podsvesti bilo i da večeras možemo da završimo posao i odemo na Svetsko prvenstvo. Nema straha pred Gruziju, sve zavisi od nas, izjavio je igrač Sautemptona, Dušan Tadić.