5
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

EVROPSKI U ‘LJUTICE BOGDANA’: Zvezda sredila još jedan ‘četvorougao’ koji će posebno obradovati igrače (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.17 u 20:43

Najavio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić radove na infrastrukturi, a na našem najvećem stadionu se radi punom parom, bez odmora.

‘Travnati tepih’ na stadionu ‘Rajko Mitić’ je sređen, počela je zamena stolica na severnoj tribini, a renovira se i krov. Ipak, ono što će posebno obradovati fudbalere Crvene zvezde jesu radovi na pomoćnom terenu. Katastrofalna podloga je skinuta, te će i drugi teren dobiti novi ‘tepih’. Da uživanje tokom treninga bude maksimalno. Pogledajte radove na našem najvećem stadionu.

(Izvor: YouTube/Crvena zvezda)

0
0

5 Komentara

  1. Lijepo je to sve i treba da bude. Samo me onako živo interesuje ko to finansira jer takva renovacija zahtijeva milione evra. Svi znamo da Zvijezda nije profitabilna.

    0
    0
    Odgovori
    • Imas ti pojma ovrednosti tog projekta grobaru, neradi se milijardu evra nego o meni poznato oko 400 hiljada evra sa promenom trave stolica i ostalih radova.Pozdrav

      0
      0
      Odgovori
      • Zasto ista objasnjavas glodaru?
        1. Ima poteskoca da procita.
        2. I kad nekako procita, ne shvata.
        3. Vise veruje svojim guruima:
        zeljku panticu, fegetliji, vucelicu…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter