Poznato je ko će zameniti kažnjenjog Maksimovića, kao i povređenog Vukovića na pozicijama štopera, kao i ko će na teren od starta ako ne bude mogao Kostić.

Povezane vesti

Dobra atmosfera vlada u redovima selekcije Srbije, koja večeras u Beču (20.45h) je spremna da iskoristi prvu ‘meč loptu’ i sa tri boda overi plasman na SP u Rusiju.

Protiv Austrije, kako saznaje HotSport, selektor Slavoljub Muslin je morao da pronađe tri nova aduta u odnosu na tim koji je pre mesec dana savladao Republiku Irsku u Dablinu.

Zbog crvenog kartona kažnjen je Nikola Maksimović i pozadi će ga zameniti povratnik Nikola Milunović, a uloga povređenog Jagoša Vukovića namenjena je Matiji Nastasiću.

FOTO: STARSPORT

Ostali deo odbrane je standardan na čelu sa Stojkovićem, kome će pomagati da sačuva mrezu još Rukavina, Ivanović i Kolarov.

Na sredini su dvojac iz Premijer lige Matić i Milivojević, desno je Tadić, a ako ne bude mogao Kostić (šanse nisu velike pošto je posle povrede bio i prehlađen), zadatke bi trebalo da odradi Ljajić. Napred je siguran Mitrović.

Projektovan sastav Srbije u Beču: Stojković, Rukavina, Ivanović, Milunović, Nastasić, Kolarov, Matić, Milivojević, Tadić, Ljajić, Mitrović.

FOTO: STARSPORT