0
Domaći fudbal

LUKOVIĆ PORUČUJE SA ‘KROVA’: Pred nama su velike stvari

Objavljeno: 06.10.17 u 09:52

Andrija Luković je među najboljim strelcima Superlige, kada su igrači sredine terena u pitanju.

U devetom kolu sa dva projektila srušio je odbranu Napretka i doneo tri boda u glavni grad. Te nedelje je bio i igrač kola Superlige. Na svom kontu ima četiri postignuta gola iz četiri utakmice, jednako je ubojit i levom i desnom nogom, a takođe i iz prekida. Andrija postiže pogodak na svakih 54 minuta.

– Drago mi je zbog lepih podataka, ali mi je još draže što Voždovcu ide dobro, jer jasno je da samo iz kolektiva mogu da iskoče pojedinci. Što se mene lično tiče, zadovoljan sam svojim učinkom do sada, golovi me posebno raduju, a obećavam da ćemo i ja i ekipa nastaviti u istom ritmu – skroman je Andrija.

Andrija je malo jače od mesec dana u Voždovcu, a istorija se uveliko piše.

– U klubu su me prihvatili odlično. Počev od šefa stručnog štaba Ilije Stolice i kompletnog stručnog kadra, te svih igrača u klubu i zaposlenih. Treninzi su perfektni i oni su jedan od ključnih stvari dobrog uspeha.

Utakmica sa Zemunom je prošla, a Voždovac je apsolutno dominantan bio u svih devedeset minuta:

– Mora se uzeti u obzir da je ekipa Zemuna pre susreta sa nama bila ekipa koja je primila samo osam golova. Ipak, dobro smo ušli u meč, zatim i nadigrali Zemunce u svakom segmentu. Pobeda je došla sasvim zasluženo.

Nakon radne pauze, sledi put u Niš.

– Svaki meč je težak, pa tako i naredni protiv Radničkog, nikome nije lako bilo do sada u Nišu. Domaćin je u maloj rezultatskoj krizi, ali nas ne sputava da odigramo našu igru i da budemo u fokusu tokom celog meča. Maksimalna koncentracija nas i može dovesti do nova tri boda.

Navijači su pokazali da su uz Zmajeve.

– Neka budu uz nas i u narednim danima. Zajedno možemo da napravimo velike stvari – zaključio je Luković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter