5
Domaći fudbal

KAKVA ČAST: Fudbaler Partizana među 50 najvećih talenata sveta

Objavljeno: 04.10.17 u 12:04

Britanski tabliod ‘Gardijan’ napravio je listu od 50 najtalentovanijih fudbalera sveta, a među njima je jedan igrač Partizana o kome se pišu hvalospevi.

Nije mala stvar kada vas jedan od najprestižnijih svetskih tablioda uvrsti u 50 najtalentovanijih igrača rođenih 2000. godine. To laskavo priznanje pripalo je vezisti Partizana Arminu Đerleku. On je ove godine potpisao ugovor sa crno-belima, a došao je iz OFK Beograda. Opisan je kao ofanzivni vezista koji mudro rešava situacije.

– Za raziku od ‘desetki’ stare jugoslovenske škole, koje su volele da drže loptu i idu na dva ili tri protivnika, Đerlek voli da sve rešava brzo i jednostavno, ‘na prvu’, deli lopte pravovremeno i tačno. Neki ga vide i kao ‘novog Adema Ljajića’, dok drugi u njemu primećuju karakteristike Edena Azara. Trenutno je član Partizanvog tima do 19 godina, ali nećemo čekati dugo da ga vidimo u seniorskoj konkurenciji – napisao je ‘Gardijan’ o Đerleku.

HotSport čestita mladom fudbaleru uz nadu da će uskoro debitovati u dresu Partizana.

0
0

5 Komentara

  1. Pa kod nas treba da se kisele ko zimnica i da nestanu jer ne igraju tamo gdje bi imali motiv vise da se dokazu a to je prvenstvo domace. Takvi biseri poput Armina Jovanovica Markovica i jos nekih mogu da budu svjeza krv a ove starije odmarati za ligu evrope jer ih ubi ritam cetvrtak nedelja a i nemaju snage a ilic penzioner sjedi na klupi zaista cudno od djukica a i uprave da se oglasi po pitanju toga…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je djete tako talentovano zasto ga Djukic ne prikljuci prvom timu neznam sta se ceka pogotovo kad mi Desetke u timu nemamo..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter