Najveće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku polako počinje sa treninzima i trebalo bi da bude spremno do možda i najvažnije utakmice u grupnoj fazi Lige Evrope.

Povezane vesti

Povredio se Zoran Tosić u meču sa Napretkom iz Kruševca, pa je morao na bolovanje koje se polako bliži kraju, pošto su terapije ubrzale njegov oporavak. Kako HotSport saznaje, procene lekarskih eksperata posle kontrole su da će popularni Bambi moći da bude na raspolaganju treneru Miroslavu Đukiću za sedam do deset dana. Vezista pored vežbi snage krenuće polako da ‘trčkara’ na terenima u Zemunelu pod nadzorom kondicionog stručnjaka Miše Filipovića.

Poznato je da Zoran Tošić mnogo znači za Partizan i preskočio je tri prethodna meča, a realno je da može da ponogne ekipi 19. oktobra u Elbasanu, kada u veoma bitnom meču crno-beli igraju protiv Skenderbega.

FOTO: STARSPORT

Na listi povređenih pored Nebojše Kosovića, za koga je prvi deo sezone završen, je i Marko Jevtović, koji pokušava tokom ove pauze da reši probleme sa kolenom. Ekipa posle tri dana odmora sutra kreće sa radom za nastavak sezone, a prvi takmičarski meč je 11. oktobra u gostima protiv Rtnja u okviru Kupa Srbije.