0
Fudbal

KAKAV BI TO DERBI BIO: Sudar TITANA, pogledajte sastave Španije i Katalonije (SASTAVI)

Objavljeno: 03.10.17 u 11:09

Dok svet politike bruji o tome hoće li se Katalonija otcepiti od Španije, fudbalski analitičari već stvaraju dva tima koja bi bila ‘večiti rivali’ u svetu, dva nova svetska giganta.

Katalonija je oblast u Španiji koja zautima severoistočni deo zemlje i na ovom područiju živi 7,5 miliona stanovnika. Ono što ih krasi je velika ljubav prema fudbalu, ali i ogroman talenat koji poseduju. Zato ne čudi što fudbalski analitičari govore da kada bi se Katalonija otcepila od Španije da bi svet dobio novu fudbalsku velesilu.

I ne samo to. Već i derbi kakav svet ne pamti, ne na tribinama, već tamo gde je sve oko fudbala i počelo na terenu. Već su počeli da se pojavljuju tekstovi kako bi izgledale nove selekcije Španije i Katalonije. To jest jedna snažna reprezentacija bi se podelila na dve za nijansu slabije selekcije.

Naime, za Španiju na golu bi bio David De Hea, odbranu bi činili Dani Karvahal, Serhio Ramos, Načo bi ušao umesto Đerara Pikea, a levo bi igrao Aspilikueta. Sredinu terena ‘crvene furije’ činili bi Saul, Koke, Asensio, David Silva i Isko. Najistureniji bio bi Alvaro Morata.

Sa druge strane, gol Katalonije branio bi čuvar mreže Real Madrida Kiko Kasilja. Desnog beka igrali bi Roberto ili Vidal iz Barselone, dok bi štoperski par činili Pike i Bartra. Levog beka igrao bi Đordi Alba. Sredina terena Katalonije bi bila brutalna, igrali bi Inijesta, Buskets i Fabregas, dok bi navalni red predvodili Teljo i Delafue sa najisturenijim Morenom iz Espanjola.

ŠPANIJA (4-5-1): De Hea – Karvahal,Ramos, Načo, Aspilikueta – Saul, Koke, Isko, Asensio, Silva – Morata.
KATALONIJA (4-3-3): Kasilja – Vidal, Bartra, Pike, Alba – Fabregas, Inijesta, Buskets – Teljo, Delafue, Moreno.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter