6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘PROMAŠENA INVESTICIJA’: Heroj iz Njukasla osuo paljbu po Sejdubi Sumi (FOTO)

Objavljeno: 02.10.17 u 14:22

Jedan od onih navijača kojima se ne dopada pruženo od strane fudbalera plaćenog 1.650.000 evra je i bivši igrač.

Meseci i utakmice prolaze, a od Sejdube Sume još uvek na terenu nismo videli mnogo toga.

Shodno tome, preko svog Fejsbuk profila je Milivoje Ćirković prokomentarisao partije Gvinejca koji je ovog leta kao najveće pojačanje stigao u Humsku. Heroj crno-belih i strelac penala koji je odveo Partizan u Ligu šampiona davne 2003. godine očigleno nije impresioniran Sumom.

– Lako je Sumi sa 60.000 mesečno. Verujem da bi većina navijača platila da ima toliko, samo da ga ne gleda, napisao je Ćirković.

FOTO: HOTSPORT
0
0

6 Komentara

  1. Suma je dobar igrac,kondiciju stice a ljudi u klubu moraju da mu pomognu da stekne samopouzdanje.Kako objasniti drugacije da covek iako ima tehniku i nepokusava da ide sa loptom na protivnickog igraca,prodor.Nedostatak samopouzdanja za igraca je gori nego nedostatak kondicije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Biser korumpirane uprave!Mnogi su verovatno od ovog transfera sebi stavili u dzep!Za te pare je mogao da se zadrzi Leonardo i dovedu jos neka pojacanja!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter