1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLIN OKUPIO ORLOVE: Imaćemo veliku podršku u Beču, ako se nešto desi – imamo popravni u Beogradu (FOTO)

Objavljeno: 02.10.17 u 13:30

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u prostorijama sportskog centra u Staroj Pazovi.

Slavoljub Muslin je okupio pozvane fudbalere u Staroj Pazovi pred utakmicu koja se igra u petak.

Tog 6. oktobra Srbija ima prvu priliku da se plasiran na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Za rivala će imati Austriju koja će imati domaći teren ali ne i imperativ osvajanja bodova pošto je već bez šansi za plasman na Mundijal.

Ono što će Srbija sasvim sigurno imati u Beču, jeste podrška. Veliki broj navijača iz Srbije krenuće put austrijske prestonice kako bi svedočila eventualnom plasmanu na Svetsko prvenstvo nakon osam godina, dok će dosta naših ljudi iz Austrije i okolnih zemalja takođe doći u Beč.

– Imaćemo veliku podršku u Beču, više navijača nego u Irskoj sigurno. Potrudićemo se da ih obradujemo već u Beču. Siguran sam da će igrači ovo shvatiti ozbiljno i završiti posao. Austrija je jedan od najkvalitetnijih sastava u našoj grupi. Napravili su nam mnogo problema u Beogradu. Ako se desi nešto imamo popravni u Beogradu. Tačno je da nemaju domaćini motiva, ali to može da bude mač sa dve oštrice, počeo je Slavoljub Muslin.

FOTO: STARSPORT

‘Popravni’ za Srbiju, ukoliko se već u nedelju ne obezbedi plasman, biće 10. oktobra kada na stadion ‘Rajko Mitić’ dolazi Gruzija. Što se igrača tiče, od prvobitnog spiska na Uroša Spajića i Jagoša Vukovića neće moći da računa Slavoljub Muslin.

– Imamo nekoliko kadrovskih problema, Spajić i Jagoš Vuković su otkazali u poslednjem trenutku zbog povrede. Međutim, momci su u dobrom rasploženju, došli su u dobrom stanju. Nadam se daćmo završiti posao u dve utakmice, zaključio je selektor.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter