4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEKOLIKO ROTACIJA: Đukić promenama traži formulu za rušenje Čukaričkog (FOTO)

Objavljeno: 01.10.17 u 09:32

Doći će do promena u poslednjoj liniji Partizana, koja se pokazala najslabijim delom tima protiv kijevskog Dinama.

Nema dileme da je posle preokreta Dinama iz Kijeva i poraza u Ligi Evrope, ekipa Partizana uzdrmana pred meč sa Čukaričkim u Humskoj.

Posle niza sastanaka, analiza, jasno je da tim ne štima, a kako HotSport saznaje trener Miroslav Đukic je spremio nekoliko promena u poslednjoj liniji, kako bi odbrana bila čvršća protiv rivala sa Banovog brda.

Lako primanje golova je glavobolja, pa.su pomeranja u odbrani preko potrebna. Očekuje se da ulogu desnog beka dobije Nemanja R. Miletić, štoperi budu Ostojić i Mitrović, a levi bek Antonov.

FOTO: STARSPORT

Pored Evertona na sredini bi trebalo da bude Jevtović zbog cvrstine ispred odbrane ili Radin, ako visoki vezista nije spreman zbog problema sa kolenom.

Ostaje opcija sa dva napadača Tavambom i Ožegovićem, koji je pre mesec dana napustio Čukarički i došao u Humsku. U ofanzivi mesta trebalo bi po bokovima da zauzmu Janković i Suma.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, N. R. Miletić, Ostojić, Mitrović, Antonov, Everton, Jevtović, Janković, Suma, Tavamba, Ožegović.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. Dajte klince iz Zemunela na celu sa Djoletom i Solomonom i pobeda se nece dovesti u pitanje. Ozegovica prosledite u Teleoptik a Ilijev da iz svog dzepa nadoknadi rupu od 350,000 eura koje je zbog morona ostetito klubsku kasu i doveo u pitanje dalji prolaz u LE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter