1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

OD GOTOVOG, VERESIJA: Katastrofa u Humskoj, Partizan prosuo veliku prednost (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.17 u 22:39

Fudbaleri Dinama iz Kijeva stigli su do izjednačenja u 68. minutu meča sa Partizanom.

Očajno je Partizan otvorio drugo poluvreme, a inicijativa Dinama se isplatila posle samo 23 minuta, pošto je Bajalski poravnao na 2:2.

Konfuzna igra odbrane Partizana, koju kao da je presekao gol iz penala, kažnjena je nakon driblinga Besedina i pasa ka Bujalskom, koji je poslao laganu loptu ka golu Partizana, ali van domašaja Stojkovića.

(Youtube/ Football Goals & Highlights)

0
0

1 Komentara

  1. Žao mi je kao Partizanovcu da priznam da je Partizan ipak mali klub sa malim trenerom. Površna procena protivnika, a posebno površna prcena drugog poluvremena. Nije Partizan ovako prvi put gubio, na žalost gubio je ranije, kad se poremeti psihička stabilnost od primljenog gola Neki fudbalerii ne mogu igradi kao Janković. Jedna jalova igra bez razmišljanja sa namerom da se sam sebi dopadne. Suma velikii promašaj, posle njegovih faulova pali su golovi. Mnogo para za jednog prosečnog igrača. I na kraju Djukić mora da ode i dodje neki trener koji zna kako sa timom i kome ne treba psiholog kad tim onako bez fudbala gubi utakmicu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter