0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

KAPITEN VOJVODINE: Moramo da nastavimo seriju dobrih rezultata (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.17 u 13:30

Sutra će Novosađani na svom stadionu dočekati Mladost u 12. kolu Superlige.

Pred novinare je danas stao kapiten Vojvodine, Dušan Jovančić, i izneo svoja očekivanja od poslednje utakmice pred reprezentativnu pauzu.

Vojvodina je u poslednje dve utakmice na ‘Karađorđu’ ostvarila dva trijumfa, protiv Mačve i Napretka, te se u Novom Sadu nadaju nastavku te dobre serije. Ono što je još zanimljivo, prvi put će u ovoj sezoni snage odmeriti dva tima koja su bila predstavnici Srbije u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali nisu usepla da se domognu tog takmičenja.

– Pred meč protiv Mladosti, naša očekivanja su da pokušamo da nastavimo niz pobeda koji imamo na domaćem terenu. Na poslednja dva meča kod kuće, ostvarili smo pobede na dve teške utakmice i mislim da nas i sutra očekuje jedan takav susret. Po mom mišljenju, Mladost iz Lučana je dosta bolja ekipa nego što to pokazuju rezultati, ali bez obzira na to, na “Karađorđu” moramo mi da se pitamo i probamo da pobedom dođemo do sva tri boda. U ekipi nemamo problema sa suspenzijama i povredama, tako da svi spremno dočekujemo meč, izjavio je Jovančić.

Utakmica između Vojvodine i Mladosti igra se sutra od 17 časova na “Karađorđu”, a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po ceni od 200 (zapad) i 100 dinara (istok i sever). Karte za zapad i istok prodavaće se na glavnoj blagajni (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorene na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice. Televizijski prenos utakmice obezbeđen je na trećem kanalu televizije Arena sport.

(Izvor: YouTube/Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter