0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVOLJUB SRNIĆ: Spreman sam da se upišem u listu strelaca protiv Kelna

Objavljeno: 26.09.17 u 16:14

Slavoljub Srnić izjavio je pred utakmicu drugog kola Lige Evrope između Kelna i Crvene zvezde da je uveren u svoju dobru partiju na stadionu “Rajn Energi“.

– Otvorio sam sezonu na odličan način, postizao sam golove i smatram da su oni nagrada za vredan rad koji ulažem svakodnevno. Posle pogotka u Krasnodaru sam počeo da beležim asistencije, koje mi podjednako znače i koje su takođe bitne za ekipu. Žao mi je što osim asistencije protiv BATE Borisova nisam uspeo i da zatresem mrežu. Spremam se da se vratim na pravi put protiv Kelna i da se možda ponovo upišem u listu strelaca, rekao je Srnić za klupski sajt.

Srnić je naglasio da je kvalitet Zvezde što ekipa svakoj utakmici pristupa na isti način.

– Cela ekipa sprema se kao i za svaku utakmicu do sada, svaki meč nam je pod jednako važan i svaki put idemo na pobedu. Pošto nas u četvrtak očekuje duel u grupi Lige Evrope normalno je da on izaziva veću pažnju i u medijima i kod navijača. Oseća se nešto drugačija atmosfera i to je normalno, ali mi ne menjamo svoj pristup utakmici, jer nam je on donosio odlične rezultate od starta sezone.

Zvezdin ofanzivni vezista smatra da loš start Kelna u Bundseligi neće imati presudnu ulogu u duelu drugog kola grupe H Lige Evrope.

– Ne bih rekao da će taj nedostatak iskustva u Evropi njima predstavljati problem. Ipak su oni Nemci, igraju izuzetno jaku ligu i odlična su ekipa. Oni su vrlo disciplinovani u igri, igraju čvrsto i ne odstupaju od svoje taktike ni u jednom trenutku. Naša najveća prednost je što od početka sezone igramo timski, svi smo u službi ekipe. Kada na to dodamo i činjenicu da se odlično razumemo na terenu postaje jasno zašto smo ostvarili ovako dobar rezultat u dosadašnjem delu sezone, dodao je Slavoljub Srnić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter