13
Domaći fudbal

PRENOSI: Zvezda na dve televizije, Partizan samo na jednoj

Objavljeno: 26.09.17 u 11:25

Crvena zvezda i Partizan u četvrtak igraju mečeve drugog kola grupne faze Lige Evrope, a dve televizije prenose mečeve iz Kelna i Beograda.

Crveno-beli meč sa Kelnom igraju od 19 časova na Rajn Enerdži areni, a utakmicu će prenositi dve televizije. Naime, navijači Crvene zvezde će svoje ljubimce moći da gledaju na RTS-u, ali i Areni sport tri.

Za razliku od Crvene zvezde, Partizan će prenositi samo jedna televizija. Reč je o RTS-u. Nema sumnje da će ovo biti utakmica velike gledanosti, jer crno-beli Dinamo Kijev dočekuju bez prisustva publike. Meč počinje od 21 čas.

Očekuje se da pred oba duela na nacionalnoj televiziji budu specijalne emisije.

0
0

13 Komentara

  1. Браћо Срби, делије и гробари, без вас би било досадно!! 🙂
    Живи били, а Звезди и Партизану нека је са срећом!

    0
    0
    Odgovori
  2. Партизан преноси државна ТВ из сажаљења, јер је државни мезимац. Звезду приватна, јер их интересује гледаност и профит, а зна се ко им доноси гледаност и профит !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa Zvezdino pucanje da se vidi na dve televizije, ko ne hvata jednu, da joj se smeje bar na drugoj, pa nek bude 5:0 za Keln tamo a 2:0 za Partizan u BG, neka bude tako, hajde sad kontra komentar cipiripi navijaca hehe, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter