7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZNATE LI ZA OVAJ PODATAK: Traje veliki rekord Partizana kojim bi se ponosili i najjači evropski timovi (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.17 u 00:30

Partizan je večeras savladao Rad na Banjici i nastavio svoj niz nepobedivosti na gostovanjima koji traje već više do godinu dana.

Svi se vrlo dobro sećamo prošlogodišnje Partizanove serije nepobedivosti u domaćem prvenstvu i Kupu koja je kasnije timu Marka Nikolića‘ donela osvojenu ‘duplu krunu’.

Ona je počela od utakmice 6. kola i nakon poraza od Spartaka u Subotici, a sećamo se, završena porazom crno-belih od Voždovca pre nekoliko nedelja u Humskoj.

Takođe, još jedna serija je započela od meča u Subotici i još uvek traje. Od tog 20. avgusta, naime, Partizan nema poraz u gostima u svim takmičenjima.

(Izvor: youtube / Superliga Srbije)

Od tada su crno-beli imali 20 gostovanja u Superligi Srbije, tri u Kupu Srbije i četiri u evropskim takmičenjima. Dakle 27 utakmica i nijedan poraz, a tu je bilo još kako jakih utakmica na strani.

Najpre treba istaći tri ‘večita’ derbija koja ‘parni valjak’ nije gubio na Marakani, kao i dueli sa Vojvodinom, gde je ‘Karađorđe’ nije predstavljalo problem za prošlosezonski tim Marka Nikolića i nedavno Miroslava Đukića.

Na to, naravno, mora se dodati četiri izuzetno teška gostovanja u Evropi, najpre 0:0 protiv Budućnosti u Podgorici, zatim 2:2 protiv Olimpijakosa u Pireju, besprekornih 4:0 u Felčutu u gostima kod Videotona, a onda i skorašnjih 1:1 protiv Jang Bojsa u Bernu.

Zaista impresivna serija koja će još potrajati. Videćemo dokle.

0
0

7 Komentara

  1. Kako su nam se samo videoton olimpijakos jangbojsi a i komsinica sklanjali u gostima komsinica kao niko, nismo ni rekli a ona sama skida gace

    0
    0
    Odgovori
  2. Na nijednoj utakmic Crvene zvezdei protivnički igrači i funkcioneri nisu direktno podržali Partizan. Što se tiče utakmica Partizana, podršku Zvezdi su dali i to vrlo otvoreno i u javnosti predstavljeno iz Vojvodine, Napredka, Ofk Beograda, sudijske organizacije (slike u dresu c.z.na tribinama Rajkove rupe), naravno takmičarske komisije koja na sve to ne reaguje

    0
    0
    Odgovori
        • Ahahahahahah, zaista ljudi. Pa u misiju rupu treba da se sklonite. Jos na ovakvu vest gde lepo pise i u Evropi bez porqza u gostima vi se javljate. Ajde vi malo sklanjalice da naucite

          0
          0
    • žvezda namesta svakog drugog dana osim djurdjevdana hahhahah
      Vozdovac vam dao poklon za slavu haaaaaaaaaaaaaaaaaa

      INSTITUCIJA IMA SAMO JEDNU FILIJALU SEVERNJACU ONU MALU
      HAAHAAAHHAAAAHAAAAHHAAHAAHAAHHAAAHAAAAHAAA
      NEMA TITULE NI OVE GODINE MOJ SEKUNDARCU SICUSNI DA DA

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter