2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI PROBLEM ZA PARTIZAN: Situacija oko Stojkovićeve povrede nije preterano ohrabrujuća…

Objavljeno: 25.09.17 u 21:33

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju meč 2. kola Lige Evrope, a velike su šanse da na megdan Dinamu iz Kijeva izađu bez Vladimira Stojkovića.

Vladimiru Stojkoviću utvrđena je lakša povreda zadnje lože, a biće primenjene najnovije metode lečenja.

Za sada je nezahvalno davati prognoze, i tek za dva dana biće poznato da li će najbolji igrač Partizana od povratka, Vladimir Stojković, moći na gol protiv Dinama.

On je pred jučerašnji meč sa Radom osetio bol u zadnjoj loži, nakon čega ga je zamenio Jovičić, a posle urađenog detaljnog pregleda, prema saznanjima do kojih je došao HotSport, u pitanju je malo nategnuće. Ipak, neophodna je kratka pauza.

Problem je vreme, kog nema mnogo, pa će biti primenjena savremena metoda lečenja i ubrizgavanja plazme, kako bi vlakna mogla da se regenerišu, a golman bude spreman za veliki megdan sa Ukrajincima.

Lekarska služba Partizana pokušava da reši problem u najkraćem roku, ali će odluka pasti verovatno u četvrtak, par sati pred početak meča u Humskoj (21:05).

 

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter