Milan Borjan pokušava na sve načine da se spremi, ali je i dalje neizvestan nastup u Kelnu, kao i zamenik Damir Kahriman.

Povezane vesti

Skinuo je Milan Borjan zaštitnik sa prsta, bandažirao je šaku i izašao na pomoćni teren stadiona Crvene zvezde, što je svakako dobra vest. Najbolji golman lidera šampionata Srbije pokušava da se spremi za gostovanje Kelnu u četvrtak od 19 časova. Želja postoji kao i sopstveni rizik koji je preuzeo reprezentativac Kanade da „skrati pauzu“ zbog bitnog meča za klub, što je za pohvalu. Realno, vremena je malo da se povreda zaleči u potpunosti, pa je neizvestan nastup u Kelnu.

Problem broj dva je zamenik Damir Kahriman, koji ima zdravstvenih problema i lekarska ekipa crveno-belih pokušava da skrati oporavak mada je često vreme jedini saveznik. Iskusni Nemanja Supić je uspešno debitovao protiv Vojvodine i sačuvao mrežu u megdanu sa timom u kojem je proveo deo karijere.

Milan Rodić se protiv Novosađana požalio na bol u zadnjoj loži, pa sledi snimanje da se vidi postoje li šanse da bude deo ekipe koja u sredu ujutro putuje u Keln.