Bivši fudbaler Crvene zvezde Hugo Vijeira tvrdi da je letos bio na meti Partizana, ali Ivica Iliev to demantuje.

Povezane vesti

Moj agent je kontaktirao sa mnom tokom leta i rekao mi da je Partizan zainteresovan za mene. Poštujem Partizan, ali nikada ne bih mogao da igram tamo! U Srbiji mogu da igram samo i jedino za Crvenu zvezdu. Ne ide sa mojim karakterom da odem kod velikog rivala. Ni brdo novca nije moglo da promeni moju odluku – rekao je Hugo Vijeira za Kurir.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev burno je reagovao na navode fudbalera iz Portugalije.

 – Stvarno ne znam šta bih rekao za dečka. Ajde, ovako da postavimo stvari, umesto da sad ja nešto dokazujem. Neka Ugo Vijeira kaže ko ga je zvao, imenom i prezimenom, neka pokaže neki mejl, bilo kakav trag, pa da razgovaramo. Ako je tačno to što je rekao, biću mu zahvalan, jer ćemo mi u klubu to jednom za sva vremena da rešimo između sebe. Ako nema dokaz, onda je to želja da se reklamira, jer želi da se zabavlja, rekao je Iliev za Kurir.
 
Iliev je naglasio da niko ne može da pređe u Partizan bez njegove saglasnosti.

– Odgovorno vam tvrdim da u Partizan dolaze samo igrači koji prethodno dobiju moju saglasnost. Vijeiru ne poznajem, nikad nisam kontaktirao s njim, niti je postojao u mojim planovima. Smešno je da sad ja objašnjavam kako ga nismo hteli, a još smešnije mi je da demantujem priču da smo bili spremni da damo bogatstvo za njega, dodao je sportski direktor srpskog šampiona.