2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Šampion se ‘kockao’, Đorđe Jovanović je junak Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.17 u 20:55

Fudbaleri Partizana uspeli su na mnogo teži način da izvojevaju pobedu protiv Rada na Banjici rezultatom 4:2 (2:0).

Nema sumnje – Partizan ove jeseni igra veoma zanimljive utakmice, ali se sigurno navijačima to nimalo ne dopada. Ponovo su crno-beli priredili negativno iznenađenje za svoje pristalice i prokockali veliku prednost koju su lako stekli na Banjici. Na kraju su se ipak ‘isčupali’, ali će problemi ostati.

Veče je počelo povredom Vladimira Stojkovića na zagrevanju, stradala je zadnja loža i umesto njega na gol Partizana stao je Marko Jovičić.

Ako se na to pridodaju čak tri povrede i prinudne izmene u ekipi Rada u prvom poluvremenu, onda je jasno zašto se za ovo veče može reći da je ovo bilo veče povreda.

Već od 15. minuta Partizan je poveo. Odličnu akciju izveli su asistent Petar Đuričković i strelac Ognjen Ožegović, kome je ovo drugi gol u crno-belom dresu.

Već 12 minuta kasnije duplirana je prednost, pošto je veliku grešku napravio golman Bojan Zogović, promašio loptu iako se javio da će je on pokupiti, a to je znalački iskoristio Milan Mitrović i dao svoj debitantski gol za Partizan.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Međutim, Rad se preporodio po povratku na teren posle poluvremena i već u 49. minutu Zonjić je smanjio na 2:1, posle odbijene lopte Jovičića, a nakon udarca Mladenovića.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Posle samo pet minuta domaći tim je stigao do izjednačenja dok je anemična odbrana crno-belih to nemo posmatrala.

Nakon ispucavanja Jovičića sevnula je kontra ‘građevinara’, a strelac je relativno lako bio Vujačić.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Zatim je Partizan ponovo morao da juri rezultat, a to ne ide najbolje crno-belima u poslednje vreme. Ipak, ključan potez bio je ulazak Đorđa Jovanovića, mladog napadača koji je u poslednje vreme pao u zapećak.

Samo pet minuta na terenu bilo mu je dovoljno da se upiše u strelce posle odlične solo-akcije Tavambe po levoj strani i asistencije za veliku radost mladog napadača.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

U 88. minutu Tavamba je postigao gol za 4:2 i tako krunisao ovu pobedu Partizana, ali će Miroslavu Đukiću sasvim sigurno ostati velike muke uoči dolaska Dinama iz Kijeva u četvrtak uveče.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

SUPERLIGA SRBIJE, 11. KOLO

RAD – PARTIZAN 2:4 (0:2)
(Zonjić 48, Vujačić 54 – Ožegović 15, Mitrović 28, Jovanović 79, Tavamba 88)

Beograd
Stadion „Kralj Petar prvi“
Sudija: Milorad Mažić (Vrbas)

RAD: Zogović – Vico (od 24. Šipčić), Rendulić, Zonjić, Volkov – Petrović, Piščević (od 19. Mladenović) – Lutovac, Denić, Stojanović (od 46. Vujačić) – Lukić. Trener: Gordan Petrić.

PARTIZAN: Jovičić – Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Antonov – Marjanović, Radin – Đuričković (od 84. Janković), Tavamba, Pantić (od 64. Suma) – Ožegović (od 74. Jovanović). Trener: Miroslav Đukić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter