0
Evropske lige

RAKITIĆEVA ŠPANSKA SERIJA: Konobarica ga je odbila 30 puta, ali upornost se isplatila

Objavljeno: 24.09.17 u 13:52

Ivan Rakitić je za portal  theplayerstribune.com govorio o njegovoj ljubavnoj priči koja je mnoge ostavila bez teksta.

Ivan Rakitić je odrastao u Švajcarskoj, igrao je za mlađe kategorije te zemlje, ali je kasnije na nagovor Mladena Krstajića odabrao reprezentaciju Hrvatske. Rakitić je preko Bazela i Šalkea stigao do Sevilje.

Ivanova ljubavna priča počinje onog dana kada je stigao u Sevilju na pregovore, u društvu svog brata Dejana. Pregovarali su, gotovo se dogovorili, u hotelskom baru je radila devojka koju je Ivan odmah primetio. Te večeri je njegov brat imao poziv od drugog, većeg kluba, da pošalje avion i da ih pokupi da potpišu za drugi klub. Ali, braća Rakitić su dala reč.

Potpisujem za Sevilju, a ova lepotica će mi biti žena, rekao je Rakitić bratu Dejanu.

Lepotica iz bara, Rakel, nije znala engleski, Ivan govori pet jezika, ali ne i španski. Svakoga dana dok je živeo u hotelu, sedeo je u baru i ispijao kafe.

-Znao sam da popijem neverovatan broj kafa i sokova, kako bih sedeo za šankom, nevolja je što nismo mogli da razgovaramo i da se sporazumevamo, kao Tarzan i Džejn, objašnjava situaciju Rakitić.

 
Kada je Rakitić konačno naučio španski jezik, usledio je hladan tuš. Rakel ga je odbila.
 
Pozvao sam je da izađemo, nikada nije direktno rekla ‘ne’, ali je stalno pričala kako nema vremena i mora da ide kući posle posla, odbila me jedno 20-30 puta. Bio sam razočaran, posle tri meseca sam našao stan, ali me je opsedala, i dalje sam odlazio u hotel. Onda mi je jednom objasnila, da ne želi da ima ništa sa fudbalerima, da ću otići u drugi klub i da takve veze nemaju perspektivu. Bio sam razočaran, ali na neki način sam i shvatao. No, nisam od onih koji odustaju. Zapeo sam na terenu, da me Sevilja ne otera, nastavlja Rakitić.
 
I onda, stigao mu je SMS, ne želi da otkrije od koga, da je lepa šankerka u baru, ali sa sestrom i da ne radi. Ne želi ni danas da otkrije svoj izvor.

Otišao sam odmah i ponovo probao, rekao sam joj da mi da šansu, da shvatam da je sa sestrom, ali da mora da izađe sa mnom. I da neću da odem iz Sevilje, objasnio je Rakitić.

Konačno je Rakel pristala, počeli su da se zabavljaju.

 
Kada je stigla ponuda Barselone, Rakitić se našao na raskrsnici.
 
Jasno da oni nisu želeli da idem, ali su znali, kao i ja, da je ovo šansa koja se ukazuje jednom u životu. Sevilja je prihvatila ponudu. Rakelin otac mi je rekao, ‘dobro, idite, ali kada dođeš da igraš protiv Sevilje, izvini, znaš za koga navijam,, smeje se sjajnih fudbaler koji sa Rakel ima dve ćerke i zajedno su šest godina.
 
Od Tarzana je od mene napravila kapitena Sevilje, pa fudbalera Barselone, završio je ovu divnu ljubavnu priču portalu theplayerstribune.com
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter