Crvena zvezda dočekuje Vojvodinu od 17 časova u derbiju 11. kola Superlige Srbije.

Povezane vesti

Nova pobeda u šampionatu, kao dobar zalet za Keln. Crvena zvezda u derbiju kola, danas na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuje Vojvodinu, a kako saznaje HotSport, trener Vladan Milojević ne želi da kalkuliše sa sastavom i na teren će svi raspoloživi aduti. Posle odmora u Čačku, vraćaju se kapiten Mičel Donald, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Filip Stojković i Damijan Le Talek.
 
Problem je golman, pošto je pred Borjanom duže bolovanje posle povrede protiv Bate Borisova, a „zamenik“ sa prethodna dva meča Damir Kahriman ima problem sa leđima. Ukoliko ne bude spreman, na gol crtu će iskusni Nemanja Supić. Ostalo je poznato i ustaljeno pošto niko nema problema sa povredama i kaznama.
Poslednja linija je odavno uigrana uz Donalda i Krstičića, a na krilima treba ocekivati Srnića i Radonjića kao i komandanta igre Kangu. U špicu je najbolji strelac ekipe na dva fronta Ričmond Boaći.
 
Projektovan sastav Crvene zvezde: Kahriman (Supić), Stojković, Savić, Le Talek, Rodić, Donald, Krstičić, Srnić, Radonjić, Kanga, Boaći.