0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MUKE ZA MILOJEVIĆA: Pojavila se nova povreda, sad je kritičan i ‘stub odbrane’ (FOTO)

Objavljeno: 24.09.17 u 21:18

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da njegov tim ima dosta problema sa povređenim igračima uoči gostovanja u Kelnu za četiri dana.

– Videćemo, imamo problem sa Borjanom. Pojavio nam se i problem sa Damirom. Moram da pohvalim Nemanju Supića, koji je sjajno odradio posao. Imam apsolutno poverenje u sve igrače i golmane. Videćemo, imamo još četiri dana, naš medicinski tim radi 24 sata dnevno na tom zadatku – rekao je Milojević.

Povredu je zaradio i Vujadin Savić, a tek bi trebalo da se utvrdi koliko je ozbiljna.

FOTO: STARSPORT

– Možda smo mogli i u prvom poluvremenu da rešimo utakmicu. Znali smo da je Vojvodina dobra ekipa koja dolazi iz pozitivnih rezultata. Nemaju poraz u mnogo utakmica unazad i baš zato što je sklop dobrih pojedinaca. Trebalo je da otvorimo utakmicu iz nekoliko šansi pre gola, ali nije se desilo. Mislim da smo zasluženo pobedili. Idemo dalje i okrećemo se narednom protivniku – rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Crvena zvezda je primila samo jedan gol za 10 utakmica u Superligi Srbije.

– Raduje me pobeda bez primljenog gola, ali ne opterećujemo se tim. Moja filozofija je da odbrana počinje od napadača. To je kolektivno jako dobro. Dosta znači za samopouzdanje kad pobedite bez primljenog gola, ali radimo stalno na tome – rekao je Milojević.

FOTO: STARSPORT

Posle poraza njegovog tima od Crvene zvezde, šef stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač izjavio je da je igra Voše na momente delovala ozbiljno, ali da je realnost takva da su Beograđani trenutno bolji tim.

– Čestitam kolegi iz Crvene zvezde na pobedi i dobroj igri, kao i mojim igračima na htenju i voljnom momentu. Realnost je takva da je Zvezda trenutno bolja od nas, pa nam ostaje da radimo i napredujemo kao tim, kako bismo bili što bolji u narednim utakmicama. Ovo je bio duel jednog izuzetno organizovanog tima protiv ekipe koja je još uvek u tranziciji, sa mnogo novih igrača. Stari su nam otišli, još uvek se nameštamo i biće potreban određeni period da dođemo do igre kojom bismo mogli da se suprotstavimo Crvenoj zvezdi. Nema potrebe da analiziram utakmicu, jer je domaćin većim delom meča kontrolisao igru i imao bolje šanse. Mi smo na momente delovali ozbiljno, ali u ovom trenutku, to nije bilo dovoljno – kaže Buač.

Krajem prvog poluvremena, a u dva-tri navrata i u drugom delu meča, Voša je imala nekoliko solidnih napada, ali nije uspela da zatrese mrežu protivnika.

– Imali smo nekoliko dobrih šansi koje nismo uspeli da realizujemo, ali generalno posmatrajući utakmicu, to je malo. Moramo da stvaramo više prilika i bolje da ih koristimo. Treba da radimo ne samo na tome, već i na mnogo drugih segmenata, kako bismo dostigli jedan visok nivo igre – rekao je Buač.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter