3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOL U ZADNJOJ LOŽI: Evo šta je rekao Stojković posle zabrinjavajuće povrede!

Objavljeno: 24.09.17 u 21:51

Iako je povreda veoma nezgodna, golman Partizana tvrdi da ni Miroslav Đukić, ni Slavoljub Muslin ne moraju da brinu pred važne utakmice u narednom periodu.

Pravi šok doživeli su navijači Partizana kada su čuli da se povredio Vladimir Stojković i da neće braniti protiv Rada, a što je još bitnije potencijalno izostati i iz meča protiv Dinama iz Kijeva.

Međutim, ako je sudeći po rečima golmana crno-belih, brige nema.

– Imam bol u zadnjoj loži… Nadam se da će biti sve ok. Mora da bude sve ok! Ne moraju da brinu Đukić i Muslin. Dva dana pred utakmicu sam imao bol i sad sam ga ponovo osetio. Stao sam na vreme, ali moram da branim – rekao je Stojković posle meča, a njegove reči prenosi ‘Blic’.

O njegovoj povredi posle utakmice govorio je i trener Miroslav Đukić.

Stojković je osetio probleme u zadnjoj loži i nije hteo da rizikuje, a nismo ni mi hteli. Osećao se loše pri svakom pokušaju sprinta. Tako da nismo hteli da rizikujemo – rekao je Đukić.

Analizirao je i ceo meč.

– Čudna utakmica. Posle prvog poluvremena smo imali veliku prednost i trebalo je da igramo mirno i privedemo je kraju, ali smo primili te golove i zakompllikovali sebi utakmicu. Smogli smo, međutim, snage da se vratimo i osvojimo sva tri boda u ovom momentu – rekao je Đukić.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter