Partizan danas gostuje Radu na Banjici u okviru 11. kola Superlige Srbije, a trener crno-belih Miroslav Đukić napraviće nekoliko izmena u sastavu.

Povezane vesti

Samo remi sa Napretkom je dodatno opterećenje za Partizan pred gostovanje na Banjici, gde na megdan bivšem klubu, gde se proslavio kao fudbaler pre odlaska u Deportivo, izlazi trener Miroslav Đukić. Kako saznaje HotSport, kormilar crno-belih je odlučio da promeni tri igrača, a dve izmene su prinudne pošto su povređeni Zoran Tošić i levi bek Miletić. Njihove uloge protiv Rada treba da odrade Đuričković i Antonov, a očekuje se da u vezi igra Radin, posto je Jevtović još rovit.
 
Ostale pozicije su standardne na čelu sa kapitenom Vulićevićem, štoperima Ostojićem i Miletićem. Ostaje opcija sa dva klasična napadaca: Tavambom, koji još nije preskočio utakmicu od starta sezone i Ožegovićem, koji je deo karijere proveo u plavom dresu. Solomon je rezerna opcija…
 
Prema najavama iz Humske, najskuplje pojačanje Sejduba Suma je zalečio povredu, ali će šansu čekati sa klupe, pošto nije fizički maksimalno spreman.
 
Projektovan sastav Partizana: Stojković, Vulićević, Miletic, Ostojicć, Antonov, Radin, Everton, Đuričković, Janković, Tavamba, Ožegović.