4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZORAN TOŠIĆ: Razočaran sam!

Objavljeno: 23.09.17 u 10:40

Lopta je okrugla, a fudbal nepredvidiv. Jedan dan si heroj, a drugi dan te povreda može odvesti sa tog istog „kraljevskog postolja” zvanog fudbalski teren.

Zato opstaju najbolji, oni koji znaju da se dižu kada padaju, koji imaju gen pobednika i koji su posle pada još bolji i uspešniji.

Jedan od njih je i Zoran Bambi Tošić, ljubimac Grobara i povratnik u crno-bele redove. Iako će ga povreda lista posle utakmice sa Napretkom odvojiti neko vreme od terena, Bambi je svaki dan uz crno-bele u borbi za šampionsku titulu i prolaz u Evropu.

– Veoma sam razočaran povredom – vidno neraspoložen počinje razgovor za Partizanov sajt.

– Imao sam veliku želju da pomognem ekipi u narednim važnim mečevima, ali nažalost neću biti u mogućnosti. Podjednako me boli i činjenica da neću biti u sastavu reprezentacije za ključne utakmice. Nadam se da ću biti spreman posle reprezentativne pauze – kaže Tošić.

Očekuje nas utakmica sa ekipom Rada, standardno teška?

– Morali smo bolje da započnemo sezonu. Gubljenje bodova protiv Voždovca i Napretka nas je stavilo u poziciju da zaostajemo 5 bodova, ali ima još mnogo utakmica da se odigra i bodova koji su u opticaju. Siguran sam da će momci dati sve od sebe u nedelju i da će ispraviti greške koje smo pravili.

Igranje u Evropi donosi težak raspored, umor i nažalost i povrede. Očekuje nas ubrzo i utakmica sa Dinamom iz Kijeva.

– Već sam rekao da je bitno što smo započeli takmičenje pozitivnim rezultatom. Svaki bod ima značaj i daje na samopouzdanju. Sledeća utakmica može da opredeli dosta toga i žao mi je što nećemo imati navijače na našoj strani, jer to  puno znači na ovakvim utakmicama. Daću sve od sebe da budem deo generacije koja će prezimiti u Evropi!

0
0

4 Komentara

  1. Možete da kažete i da su filijale cz sve do jedne zadužene za lomljenje ključnih igrače fkp.

    To je tako jasno. Prošle sezone.., prošla sa Leonardom…, ova već sad tri igrača aut.

    Sport je umro odavno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter