Lopta je okrugla, a fudbal nepredvidiv. Jedan dan si heroj, a drugi dan te povreda može odvesti sa tog istog „kraljevskog postolja” zvanog fudbalski teren.

Povezane vesti

Zato opstaju najbolji, oni koji znaju da se dižu kada padaju, koji imaju gen pobednika i koji su posle pada još bolji i uspešniji.

Jedan od njih je i Zoran Bambi Tošić, ljubimac Grobara i povratnik u crno-bele redove. Iako će ga povreda lista posle utakmice sa Napretkom odvojiti neko vreme od terena, Bambi je svaki dan uz crno-bele u borbi za šampionsku titulu i prolaz u Evropu.

– Veoma sam razočaran povredom – vidno neraspoložen počinje razgovor za Partizanov sajt.

– Imao sam veliku želju da pomognem ekipi u narednim važnim mečevima, ali nažalost neću biti u mogućnosti. Podjednako me boli i činjenica da neću biti u sastavu reprezentacije za ključne utakmice. Nadam se da ću biti spreman posle reprezentativne pauze – kaže Tošić.

Očekuje nas utakmica sa ekipom Rada, standardno teška?

– Morali smo bolje da započnemo sezonu. Gubljenje bodova protiv Voždovca i Napretka nas je stavilo u poziciju da zaostajemo 5 bodova, ali ima još mnogo utakmica da se odigra i bodova koji su u opticaju. Siguran sam da će momci dati sve od sebe u nedelju i da će ispraviti greške koje smo pravili.

Igranje u Evropi donosi težak raspored, umor i nažalost i povrede. Očekuje nas ubrzo i utakmica sa Dinamom iz Kijeva.

– Već sam rekao da je bitno što smo započeli takmičenje pozitivnim rezultatom. Svaki bod ima značaj i daje na samopouzdanju. Sledeća utakmica može da opredeli dosta toga i žao mi je što nećemo imati navijače na našoj strani, jer to  puno znači na ovakvim utakmicama. Daću sve od sebe da budem deo generacije koja će prezimiti u Evropi!