0
Domaći fudbal

VELIKI USPEH: Kadeti Zvezde u finalu prestižnog turnira u Italiji

Objavljeno: 23.09.17 u 22:00

Crveno-beli bolji od meksičkog Čivasa, a u borbi za trofej sledi okršaj sa Venecijom.

Pobeda za pobedom i plasman u finale prestižnog turnira u Italiji. Kadetski tim Crvene zvezde savlado je meksički Čivas (2:0) i u borbi za trofej sledi danas „obračun“ sa vršnjacima iz Venecije. Na ovom prestižnom turniru učestvovali su klubovi iz Italije: Sampdorija, Atalanta, Đenova, Empoli i nekoliko gostiju među kojima su Rijeka, Gorica i beogradski crveno-beli sa stadiona „Rajko Mitić“.
 
Trener Puača je predvodio uspešno tim, koji je već ostvario veliki uspeh u veoma jakoj konkurenciji i ostao je danas završni čin, a zatim povratak kući u Beograd. I nema vremena za uživanje, pošto u sredu sledi odloženi meč sa Teleoptikom u Zemunelu. Ipak, lider na tabeli sa Partizanom nastavlja trku na domaćoj sceni i svakako da ovaj turnir samo može da doprinese samopouzdanju i kao potvrda da naši talenti mogu da se bore sa najboljima.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter