0
Domaći fudbal

ŠTA KAŽE MAXBET: Kladionice ne veruju Zvezdi i Partizanu pred evropske mečeve (FOTO)

Objavljeno: 23.09.17 u 00:11

Do mečeva 2. kola grupne faze Lige Evrope ostalo je još svega šest dana, kladionice su već uveliko izbacile kvote na mečeve Crvene zvezde i Partizana.

Prva će na teren Crvena zvezda od 19 časova u Kelnu. Partner portala HotSport, kladionica MaxBet ne veruje puno crveno-belima, iako su ‘jarčevi’ raspad sistema. Naime, favorit na ovom meču je Keln i kvota na Nemce je 1.65. Sa druge strane ako ste hrabri i verujete u pobedu crveno-belih, kvota je više nego ‘lepa’ – 5.10. Nerešeni ishod plaća 3.45, a ako verujete u mnogo golova, tu su kvote od 1.85 za tri i više do čak 33 za sedam golova.

Kada je reč o Partizanu, on sledećeg četvrtka u Beogradu dočekuje Dinamo Kijev od 21 čas. Ponovo je srpski predstavnik u podređenom položaju, a kvota je velika – 3.65. Razlog tome je možda to što crno-beli ovaj meče igraju bez prisustva publike. Sa druge strane pobeda na Dinamo je 2.05, dok je remi 3.10. Kladionica MaxBet smatra da u Humskoj neće biti golova, te tri i više golova plaćaju 2.10, a sedam pogodaka čak 45 puta više od uplaćene svote.

Da li se slažete sakvotama kladionice MaxBet i smete li da uplaitete patriotske tikete da će dva naša predstavnika slaviti?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter