0
Evropske lige

SPORT NA TV: Premijer liga preovladava, odbojkašice se bore za drugu pobedu

Objavljeno: 23.09.17 u 08:45

Bogat sportski vikend je pred nama, preovladava evropski fudbal, a od domaćeg sporta tu je odbajka, tačnije Evropsko prvenstvo za devojke.

Naravno, u prvom planu Premijer liga. Derbi se od 16 časova igra na Sent Meriju gde Sautempton dočekuje Mančester junajted. Biće to dvoboj Dušana Tadića i Nemanje Matića. Može li ili ne Junajted do nove pobede saznaćemo oko 18 časova,a ovaj duel prenosi Sport klub. Pre dvoboja Sautemptona i Mančestera čeka nas londonski derbi između Vest Hema i Totenhema, a potom i dvoboj Lestera i Liverpula. Prvi meč je na programu u 13.30, a drugi 18.30. Sve na kanalima Sport kluba.

Bundesliga je kao i svakog vikenda na Eurosportu, a derbi od 18.30 igraju Borusija Dortmund i Borusija Menhengladbah. Kada je reč o Seriji A, derbi se igra u Torinu gde Juventus dočekuje istoimeni tim, a prenos je na Areni sport. Primera je danas samo na programima Sport kluba, a igraju Barseloa, Real Madird i Ateltiko Madrid.

Kada je reč o domaćem sportu fudbala nema. Ali, u prvom planu je odbojka. Srbija igra protiv Holandije na Evropskom prvenstvu za dame. Meč se igrao od 18 časova uz prenos na RTS-u.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter