1
Domaći fudbal

IGOKEA ISTAKLA SVE SLABOSTI: Nikolić otkrio najsvežije novosti o Mileru i kada će Partizan ući u formu

Objavljeno: 23.09.17 u 18:26

Partizan je zauzeo šesto mesto u Baru na Superkupu ABA lige porazom od Igokee u borbi za peto mesto rezultatom 74:64.

Košarkaši Partizana danas su odigrali još jednu ‘mlaku’ utakmicu, sa puno grešaka, promašaja, dopuštenih skokova, što je i normalno za predsezonske duele kakvi su bili u prethodnih četiri dana u Baru.

Verovatno najsvetlija tačka u beogradskom timu bio je Marko Pecarski, koji je pogađao i za dva i za tri poena, a donekle uspevao da drži kontrolu pod obručima. Na kraju je meč završio sa 12 koševa.

Plejmejker Vilijams-Gos je odigrao gotovo ceo meč, itekako puno se trošio i zbog toga nije imao priliku da u završnici meča povede ekipu ka preokretu. Ipak, ponovo je bio najefikasniji sa 18 poena.

Igokeu su do pobede vodili Stevan Glogovac sa 20 i Dezmond Vašington sa 17 poena, dok je Nikola Jevtović dodao 14. 

Marko Čakarević i Vanja Marinković imali su poprilično puno promašaja, neuobičajeno za njih, a centri su dozvoljavali čak i bekovima Igokee da ostvaruju skokove u napadu, što su glavni uzroci poraza crno-belih.

Ali ih on neće previše boleti, pošto je i sam trener Miroslav Nikolić posle meča izjavio da ga rezultat u Baru ni najmanje nije zanimao.

– U rotaciji nemamo dva ili tri igrača koji su povređeni. Pukli smo fizički i psihički. Skraćeni smo u rotaciji, imamo Amerikanca Vilijams-Gosa i Tadića koji ga menja i koji je 1999. godište. Pecarski je 2000. godiste. Ne interesuje me rezultat ovde, ali uvek želimo da pobedimo – izjavio je Nikolić posle utakmice.

Zatim je ‘ekskluzivno’ otkrio da je Patrik Miler, novi plejmejker, stigao u Beograd.

Miler je stigao u Beograd, imam tu informaciju. Taman da osvežimo i Vilijamsa.

Na pitanje hoće li Partizan biti spreman za početak ABA lige za sedam dana, Nikolić je kratko rekao:

– Nećemo biti u formi u prvih tri ili četiri kola – zaključio je Nikolić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter