4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISPLIVALA TAJNA OPERACIJA: Partizan je letos hteo da uzme ljubimca Delija, bio bi to veći potres od Klea

Objavljeno: 23.09.17 u 10:02

Tokom leta mnoga imena su se povezivala sa Crvenom zvezdom i Partizanom, ali niko nije znao za tajnu operaciju crno-belih koja je mogla opasno da naljuti Delije.

Verovali ili ne, ali Hugo Vijeira bio je na meti Partizana! Da, dobro ste pročitali, to je sam potvrdio fudbaler Jokohame. Portuglac se u Japanu nije naigrao fudbala, pao je u drugi plan, a crno-beli su to želeli da iskoriste.

– Moj agent je kontaktirao sa mnom tokom leta i rekao mi da je Partizan zainteresovan za mene. Poštujem Partizan, ali nikada ne bih mogao da igram tamo! U Srbiji mogu da igram samo i jedino za Crvenu zvezdu. Ne ide sa mojim karakterom da odem kod velikog rivala. Ni brdo novca nije moglo da promeni moju odluku – rekao je Hugo Vijeira za Kurir.

Portugalac je istakao da Delije nikada neće zaboraviti i da ne može da im zabode ‘nož’ u srce.

– Navijači Crvene zvezde su najbolji na svetu. Nikada neću zaboraviti ono što su mi pevali. Moje srce i dalje kuca za njih – poručio je Vijera iz dalekog Japana.

Portugalac je za Zvezdu odigrao 43 utakmice i postigao 27 golova.

0
0

4 Komentara

  1. Hugo majstore prosto fantastican igrac.Onaj gol protiv Cuke kada je sedmoricu vezao u cvor je ubedljivo najlepsi gol koji je postignut u ovom veku na nasim terenima.A tek NK Partizanu sta je radio ohohoho.

    0
    0
    Odgovori
  2. E ljudi bre! Pa Hugo viera je NAJLOSIJI IGRAC U ISTORIJI OVE NASE MIZERNE LIGE! Stvarno mislim da Partizan koliko god da je lud, ne bi ovo dozvolio ne zato sto je bio cigos, vec zato sto nema jedan minut normalne tekme.. molim te nemoj da je ovo istina jer bi ovo znacilo da je skauting prop’o

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter