0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Veliki kadrovski problemi Zvezde pred mečeve sa Vojvodinom i Kelnom

Objavljeno: 23.09.17 u 20:52
Veliki kadrovski problemi za Crvenu zvezdu pred derbi meč sa novosadskom Vojvodinom i gostovanje Kelnu u okviru Lige Evrope.

Svi igrači Crvene zvezde su u pogonu, a kako saznaje HotSport, dva golmana su u autu. Posle meča sa Bate Borisovom na bolovanju je Milan Borjan, kojem je zbog povrede prsta stavljen gips, pa su šanse minimalne da može da bude spreman za četvrtak i gostovanje Kelnu u okviru 2. kola Lige Evrope. Peh sa leđima imao je Damir Kahriman, koji je branio protiv Voždovca i Borca iz Čačka. Uspeo je da sačuva mrežu u oba meča, ali je pod upitnikom njegov nastup sutra u derbiju kola protiv Vojvodine.
 
Ukoliko Kahriman ne bude mogao da nastupi, na crtu mora najiskusniji Nemanja Supić (35), koji je u avgustu produžio saradnju na još godinu dana. Prethodne dve sezone, bivši reprezentativac BiH upisao je
nekoliko nastupa, a možda je sudbina da se „upiše“ i protiv kluba iz Novog Sada u kojem je proveo deo karijere.
 
Crveno-beli imaju mladog Stankovića na pozajmici u Grafičaru, kao i omladinca Gordića, koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor na tri godine. Na potezu je šef Milojević i saradnik u stručnom štabu zadužen za golmane trener Gašic.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter