0
Fudbal

FOTO: Twitter

HOROR U ZAGREBU: Pas fudbalera Dinama izujedao bebu, on rekao da žuri na trening (FOTO)

Objavljeno: 23.09.17 u 13:58

Horor scena u Zagrebu gde je pas ptičar izujedao dete od 21 meseca, a u vlasništvu je fudbalera Dinama, bivšeg napadača Mančester junajteda.

Pokušaj atentata na Zdravka Mamića, prebijanje trenera Marija Cvitanovića i na kraju ovo, znak je da su se nad Maksimirom nadvili tamni oblaci. Naime, pas napadača modrih Anhela Enrikeza uleteo je u dvorište komšija i tamo po glavi izujedao 21 mesečnu bebu. Dete je pod strogom kontrolom lekara.

– U šoku smo, sinčić je operisan i ima čak 50 šavova. I lekarisu zgroženi. Mada su povrede kvalifikovane kao lakše, i sami su nam rekli da ovakav povrede još nisu imali prilike videti. Još uvek ne mogu da verujem da se to dogodilo. Supruga i ja bili smo u kući, a prijateljica od bake čuvala je malog. Loptica s kojom se igrao sin u jednom času pala je s balkona u prizemlje. Dete je s gospođom otišlo po lopticu u dvorište, a onda se dogodio užas. Žena je u panici dotrčala do mene i rekla da malog hitno moramo odvesti u bolnicu. Komšijin pas upao je u dvorište, zgrabio malog za lice i vukao ga. Devojka je pozvala Hitnu pomoć, izvinjavala se, a kasnije je i slala poruke da joj je žao, a njen partner je samo rekao da mora da ide i da žuri na trening – šokiran je otac deteta i komšija Anhela Enrikeza.

 

I like bothering Kron with hugs #Kronsito #mojpasito 🐶❤️#rainydays ⛈

A post shared by Angelo Henriquez Iturra (@anriquez9) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter