10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STOJKOVIĆEV GEST JOŠ UVEK DRMA JAVNOST: Oglasili se i nekadašnji i sadašnji golman Partizana

Objavljeno: 22.09.17 u 11:50

Način na koji je Vladimir Stojković proslavio gol protiv Napretka ne prestaje da izaziva komentare, a oglasio se i onaj ka kom je taj gest bio upućen, Nikola Petrović.

Petrović je, inače i sam bivši golman Partizana, istakao da nisu tačni navodi o pevanju nakon utakmice u svlačionici:

– Nisam pevao u svlačionici, jer poštujem Partizan, bio sam deo tog kluba. To su, ipak, interne šale u ekipi, između igrača koji su nosili crno i crveno-beli dres. Mislim da nema razloga da se oko toga diže prašina, jer nije bilo direktno upereno protiv šampiona, rekao je Petrović a preneo „Žurnal“.

Nakon toga se osvrnuo i na način na koji je Stojković proslavio pogodak:

Što se tiče Stojkovićevog postupka, bio sam u šoku! Bili smo klupski drugovi, dobro sarađivali. Tako nešto ne bih nikad uradio, naprotiv, sportski bih čestitao. Jer i njegov šut sam odbranio. Ako mu je zbog rezultata bilo lakše posle takvog postupka, eto, opraštam mu, dodao je golman Napretka.

Nedugo potom i Stojković je imao poruku povodom cele situacije:

– Obojica Petrovića nisu iskoristila u Partizanu šansu i sada pokušavaju da se vrate na scenu, rekao je Stojković, tom prilikom aludirajući i na Nemanju Petrovića, takođe fudbalera Napretka.

(Youtube/AM Video7S)

0
0

10 Komentara

  1. Petrovicu, ti si bruka… celu utakmicu ste prednjacili u zadrzavanju , a ti si se posebno istakao zadrzavanjem

    0
    0
    Odgovori
  2. I takav golman se poziva da brani čast i boje reprezentacije Srbije!!!!! Mislim da neću ni gledati a kamoli navijati za takvo zlo od bolesnog golmana ! Treba pozvati savez i tražiti da se trajno izbaci iz sporta !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter