3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZVIDNICA U BEOGRADU: Stižu ‘špijuni’ iz Nemačke, Zvezda pod lupom!

Objavljeno: 22.09.17 u 10:14

Član stručnog štaba Kelna pratiće u nedelju nastup crveno-belih protiv rivala iz Novog Sada.

Ne ide Kelnu u Bundesligi, a posle poraza od Arsenala na početku Lige Evrope, meč sa Crvenom zvezdom narednog četvrta je „biti ili ne biti“ za stručni štab „jarčeva“.

Kako HotSport saznaje, jedan član trenerskog osoblja Kelna dolazi u Beograd, gde će imati zadatak da „špijunira“ igru Crvene zvezde protiv Vojvodine.

Nemci očekuju da Milojević neće kriti adute, tako da bi knjiga utisaka sa stadiona „Rajko Mitić“ trebalo da bude popunjena.

Pored toga, Keln je nabavio snimke Zvezdinih mečeva sa BATE Borisovim, Spartom iz Praga i Krasndoarom, kako bi detaljno uradili skauting. No, pre toga sledi gostovanje Hanvoeru, a od ponedeljka prebacivanje na evropski kolosek.

Isto je i u Zvezdi, prvo uspešno rešavanje „domaćeg zadatka“.

 

0
0

3 Komentara

  1. Kada skaut Kelna odgleda utakmicu Zvezde otići će zabrinut, jer će videti Milijaša i pitaće se da li je to onaj isti igrač koji je igrao za kineskog drugoligaša fk Ding Dong, odnosno grejao stolice na tribinama, novog stadiona, pošto nikada nije bio u protokolu?! A, sada taj isti Milijaš doživljava svoju drugu mladost, sa svojim filigranskim driblinzima, preciznim i snažnim šutevima. A, tek kako izvodi aute! Svaki mu aout „ima oči“.

    0
    0
    Odgovori
  2. Keln će imati šta da vidi! Još ako budu igrali sjajni štoper Frimpong i neuhvatljivi Rikardinjo, ima da se Kelnu tresu gaće. Verovatno su već čuli za kapitalce Zvezde Boaćija, koji je, u skladu sa svojim renomeom, odigrao 4 zadnje utakmice, dve protiv Krasnodara, Partizana i Bate Borisova. Kada budu videli Kangu, koji nema dribling, ne trči, vraća loptu duboko na svoju polovinu i pogrešno doda svaku drugu loptu, biće naravno oduševljeni kao i saznanjem o sporosti Letaleka. Svi ovi stranci su, svojevremeno, bili proglašeni za „kapitalce“, od strane menadžmenta Zvezde, a koliko njih će igrati protiv Kelna (odlučiće Milojević) a kako će igrati, videćemo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter