Dugo se nije dogodilo da jedan Albanac igra u Superligi Srbije, ipak Radnik se nije dvoumio da dovede napadača iz Preševa, iako nije naše nacionalnosti.

Povezane vesti

Nekada Fadilj Vokri, Kujtima Šalju, Dževedet i Fadilj Murić, a danas Ilijasa Zulfiji. Momak koji ima svega 19 godina i igra za Radnik iz Surdulice. U klubu je već godinu dana, a pažnju na sebe je skrenuo odlukom da karijeru ne započne u Albaniji, već Srbiji.

– Fudbal sam počeo da igram kada sam imao deset godina. Uglavnom igram kao napadač ili u veznom redu. Kada me je pozvao Radnik, klub koji igra u Superligi, nisam mnogo razmišljao. Tek sam na početku, ali sam mnogo motivisan da se odužim Radniku. Opet, imam neke planove, zašto da ne, da se okušam i u inostranstvu – rekao je Zulfiji za Preševo pres, a preno Kurir.

Napadač Radnika ne krije želju da jednog dana zaigra za Albaniju, ali kako kaže FS Albanije bi morao da obrati pažnju na sve igrače koji igraju u srpskim klubovima.

– Mislim da bi ljudi iz FS Albanije trebalo malo više pažnje da obrate na igrače iz Preševa, ali i drugih srpskih gradova.