0
Evropske lige

FOTO: CROP, TWITTER, ESPN

PLJUŠTE UVREDE: Brutalna svađa dve fudbalske legende, Nejmar uneo ozbiljan nemir u PSŽ! (FOTO)

Objavljeno: 21.09.17 u 22:51

Nejmar je u Pari Sen Žermen stigao kao fudbaler od kog čeknici PSŽ-a očekuju da bude ključ u osvajanju Lige šampiona, ali verovatno nisu očekivali da će upravo Nejmar biti glavni razlog za veliki sukob dve legende evropskog i svetskog fudbala.

Susret PSŽ-a i Liona prošle nedelje tim iz Pariza je lako rešio u svoju korist (2:0), ali se, umesto  o pobedi, danima po okončanju susreta priča o sukobu Nejmara, Kavanija i Danija Alvesa oko toga ko će da izvede slobodan udarac.

Loptu je, kao starosedelac, uzeo Kavani, ali mu je iz ruku oteo Alves, da bi ona na kraju završila kod Nejmara. Pokušaj je prošao bez uspeha, nije bilo gola, ali je takva reakcija Alvesa naterala Dijega Forlana da se oglasi:

Nema logike u ovome što radi Alves. Otima loptu od Kavanija, daje je Nejmaru, kao da je njegova „ku*ka“.

Potom se osvrnuo i na promašeni penal Kavanija, kom je takođe prethodila rasprava:

Kavani zaslužuje poštovanje. Davao je golove, šutirao penale godinama… Mora da postoji poštovanje. Nejmar, recimo, ne bi to uradio Mesiju. On nije želeo da dopusti Kavaniju da šutira jedanaesterac. Ponašao se kao malo dete, dodao je Forlan, inače Kavanijev sunarodnik.

A to je nateralo Alvesa na odgovor:

Ne znam koji meč si gledao, ali za tvoju informaciju, nisam Kavaniju uzeo loptu, ona je oduzeta meni! I, takođe za tvoju informaciju, poslednji penal za PSŽ je bio moj. Tako da, začepi gubicu i prestani da izmišljaš dramu u moje ime, istakao je Alves na Tviteru

Interesantno je da je Alves kasnije organizovao večeru na kojoj su se pojavili i Kavani i Nejmar, tako da se čini da je ovaj događaj nešto što se desilo u žaru borbe.

Pogledajte kako je to izgledalo, kao i druge interesantne svađe saigrača oko izvođenja najstrože kazne:

(Youtube/Fazzer)

Sezona je tek počela…

 

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter