Nije čest slučaj da Everton Luiz postigne gol za Partizan, a još je ređi da asistent bude golman Vladimir Stojković. Ipak, i to se juče desilo u Humskoj.

Povezane vesti

Nikako neće navijači Partizana biti zadovoljni remijem sa Napretkom, jer je sada zaostatak za Crvenom zvezdom već pet bodova.

Ipak, ima još dosta da se igra i mnogo veći problem za crno-bele od rezultata je igra, koja je sinoć bila na vrlo niskom nivou.

Spas je ponudio Everton Luiz golom za izjednačenje u 96. minutu.

– Osećanja su podeljena. Naravno da sam srećan što sam postigao gol, ali ujedno i tužan što nismo osvojili tri boda i nastavili niz. Utakmica je za nas bila zaista teška, ni sami ne možemo da objasnimo šta se desilo, ali jednostavno nismo igrali onako kako znamo i kako smo se dogovorili. Ipak, siguran sam da je ovo samo trenutak slabosti i nešto što ćemo odmah ispraviti.

Partizan igra na tri fronta, da li je i umor učinio svoje?

– Kada igrate u Partizanu bez obzira koliko ste umorni, to ne sme da se održava na terenu, ali nažalost takve stvari se dešavaju, jer smo ljudi, no i profesionalci koji moraju brzo da se podignu, oporave i nastave dalje. Mi ne brojimo trenutke slabosti, ima ih svaki čovek,v eć koliko se brzo podigneš i nastaviš da pobeđuješ.

Pred put u Švajcarsku tokom treninga si dao gol sa 30 metara?

– Istina, bilo je simpatično svima, jer u tom trenutku to niko nije očekivao. Vežbali smo na veštačkoj travi tada i evo…Kod nas zaista nije važno ko golove postiže, već da se golovi nižu i da Partizan pobeđuje, igra ofanzivno i da je uvek opasan po gol protivnika. Nažalost, desi se i ovo, ali idemo dalje!

I Vladimir Stojković je dao svoj doprinos golu?

– Stojke je sjajan golman i nešto ovako smo od njega mogli i da očekujemo. Doduše nije baš uobičajeno, ali to je on, gine za tim i spreman je na rizik zarad pobede.

Gol si proslavio aludirajući na cuclu i bebu?

– Svi znaju da mi je porodica veoma bitna, a supruga najveća podrška. Očekujemo prinovu i ovaj gol posvećujem njima i navijačima!

Sreda, subota, očekuje nas još jedna utakmica, a potom i utakmica sa Dinamom iz Kijeva.

– Odmorićemo se, videti greške i idemo dalje! To je Partizan, mi smo uvek u punoj brzini! – završava Everton Luiz za sajt Partizana.