8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLINOV SPISAK: Još jedan debitant među ‘orlovima’, otpao igrač Partizana, ali nema onog koji se čeka (FOTO)

Objavljeno: 21.09.17 u 12:08

Selektor Srbije Slavoljub Muslin saopštio je spisak reprezentativaca za poslednja dva duela u kvalifikacijama za SP u Rusiji protiv Austrije i Gruzije.

Čekamo još samo tu jednu pobedu i na Mondijalu smo! protiv Austrije u Beču 6. oktobra ili Gruzije u Beogradu tri dana kasnije, nije bitno. Zato su selektoru Slavoljubu Muslinu potrebne sve raspoložive snage, ali će i ovog puta tim delom skrojiti povrede kojih je od sinoć još više.

Zbog zgloba koji je stradao u meču protiv Napretka, na spisku ovog puta nema Zorana Tošića, jer ga očekuje pauza od najmanje 10 dana, dovoljno da ne bude potpuno fit za Austrijance.

Ni ovog puta neće biti Sergeja Milinković-Savića, na šta nas je selektor Muslin već navikao, iako je interesovanje za vezistu Lacija sve veće, pa se čak u trku uključio i Bajern iz Minhena.

Na spisku je jedan debitant, a to je Miloš Veljković iz Verdera, štoper koji se ustalio u startnoj postavi tima iz Bremena i tako prvi put zaslužio poziv u najjači nacionalni tim.

Ponovo je tu i Nemanja Milunović iz BATE Borisova, kao i Jagoš Vuković, iako ima povredu iz još iz utakmice u Irskoj.

Takođe, valja podsetiti da je Nikola Maksimović suspendovan za meč u Beču.

Muslinov spisak igrača za Austriju i Gruziju:

Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Aleksandar Jovanović.

Odbrana: Branislav Ivanović, Jagoš Vuković, Stefan Mitrović, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Miloš Veljković, Nemanja Milunović, Aleksandar Kolarov, Uroš Spajić, Ivan Obradović, Antonio Rukavina.

Sredina: Luka Milivojević, Nemanja Matić, Nemanja Radoja, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović,

Napad: Dušan Tadić, Adem Ljajić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović, Andrija Pavlović, Mijat Gaćinović.

FOTO: HOTSPORT

Iz prostorija FSS na Terazijama – Darko Noveski

0
0

8 Komentara

  1. Ja mislim da je zaslužio da igra i Andrija Živković i Joic, Milinković-Savić ali to je moje mišljenje što ne znači da je ispravno jer bitan je tim a ne pojedini igrači i nadam se da Muslin zna šta radi. Dosad se barem pokazalo da je čovek bio u pravu ida izabrao igrače koji su donele rezultat.

    0
    0
    Odgovori
  2. Totalni debilijeros! Ali srecan do koske,do neverovatnosti. …..! Mora da je udelio negde u nekoj socijalnoj ustanovi ili crkvi! Ili ga je njegov Papa primio!. Po svim pravilima sportskog znanja i etike u timu Srbije bi morao biti SMS, ZIle, Sulejmani, Ljajic (kojeg je eto na jedvite jade pozvao ali mu ne igra, jer mu je bolji Milivojevic)!

    0
    0
    Odgovori
  3. LJudi jasna stvar, covek se bavi izmedju ostalog i menadzerskim poslom, a ovoj dvojici menadzeri nisu ni on ni Zvezdan ni Vazura … vec neko treci,“ i zasto bi onda pozivom u reprezentaciju dizao cenu ovim igracima“. FUDALSKA MAFIJA !!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. A Sergej? A Andrija Zivkovic?! E,Musmine, Musmine…. srecniji si nego sto si ludji! Trazis da igrac igra da bi bio pozvan,to je OK, a sta je onda sa ovom dvojicom asova?! Sta si se to zakopistio na njih ,jadan si. Bolji su oba od bilo kog tvog izabranika. Pozivastek oporavljene koje ni u nasim vodecim klubovima ne bi uzeli ,ali … KojiMilunovic,Jadjo jadni!? Koji Spajic, je li to onaj koji je pustio pet komada od MUtd? Kostic ti povredjen,Bambi takodje, a ne pozivas Zileta koji briljira u jednoj Benfici?! Koji ti je, manitojo? Publika zeli da dodje i da vidi svoje asove,one koje voli i kojima se cela Evropa divi,kao pomenutu dvojicu Sergeja i Zileta. Zasto bi dolazili da gledaju tvoje isluzene Ivanovice,Bambije i Rukavine, anonimuse Milunovice i slicne ,kojih je pun tvoj tim?! Cuj, garantuje mu tamo neki Rus sa kojim je ocigledno u djunti!?Sramotno, uvrnuti covece!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter