6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOŽE I U NAPAD: Šut Vladimira Stojkovića koji je bacio na muke golmana Napretka (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.17 u 16:08

Napredak je vodio sa igračem manje u Beogradu sve do 95. minuta kada je Everton Luiz doneo bod Partizanu posle asistencije golmana Vladimira Stojkovića, apsolutnog heroja crno-belih od kada se vratio.

Vratio se pred dvomeč sa Videtonom da spusti rampu i pomogne crno-belima da se plasiraju u Evropu. Branio je čudesno protiv Mađara, potom i protiv Crvene zvezde, a krug zatvorio fenomenalnim intervencijama protiv Republike Irske u dresu reprezentacije Srbije. Protiv Napretka u prvenstvu je odlučio da bude golman-napadač i to se ispostavilo kao dobitna kombinacija. Stojković je prvo u 94. minutu šutem sa 18 metara bacio na muke Petrovića, a minut kasnije je bio aistent kod spornog gola Evertona.

(Izvor: YouTube/PolSport Radio)

Posle ‘kiksa’ na domaćem terenu Vladimir Stojković je umirio navijače i istakao da će se ista ovakva utakmica dogoditi i Zvezdi.

– Šta da radimo? Ima još dosta utakmica, a posle se i dele bodovi. Ima još da se igra. Sve ovo može da se nadoknadi. Desiće se i njima neki neuspeh – istakao je Vladimir Stojković.

Da li se slažete sa ‘jedinicom’ Partizana?

0
0

6 Komentara

  1. Ko bi njemu zamerio sto presao u partizan da nije mlatio u jednoj emisiji da nema sanse da bude grobar. To govori o njemu! I zato ga vredjamo. I to je nasa stvar! A drugo, zvao vas je glodarima, a vi aplauz (ozegovic). To govori o vama!

    0
    0
    Odgovori
  2. Није он ништа пожелео Звезди, него је рекао да ће се и њима догодити кикс. Не постоје непобедиви и непогрешиви. А што се тиче њега као спортисте, није он никаква беда (како пише окорели „делија“) него велики спортиста који даје све од себе и за тим у којем игра и за репрезентацију. А изједначујући гол су дали ногом 🙂 Само ви немојте мудровати о офсајдима и сличним стварима којих сте крајем прошлог првенства имали за извоз.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa najbolje je sto zeli sebi da pozeli i ZVEZDI….inace ko drugom jamu kopa sam u nju se ukopa….Beda od nazovi sportiste….

    0
    0
    Odgovori
      • KAKO TE BRE NIJE SRAMOTA, COVEK ODLICNO BRANI U REPREZENTACIJI I U INSTITUCIJI TAKODJE.
        POKAZUI MALO POSTOVANJA ZA NAJBOLJEG SRPSKOG GOLMANA PROPALITETU KUKAVNO NESRECNI!
        STA TI MU JOS NISI OPROSTIO RUZNU PROSLOST, ODNOSNO JEDINO STO NIJE VALJALO KOD NJEGA????????????

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter