29
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUJE SE NA SNIMCIMA: Igrači Napretka vikali: ‘Zvezda šampion’, ‘Ajmo cigani’ i ‘Je*i Grobare’! (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.17 u 10:07

Prilično nesportski i ružan gest fudbalera kruševačkog Napretka koji će sasvim sigurno podići dosta prašine.

Moramo priznati, navikli smo u srpskom fudbalu razne stvari da gledamo, ostrašćenost je normalna pojava, a nju su itekako pokazali fudbaleri kruševačkog Napretka nakon utakmice protiv Partizana.

Borili su se kao lavovi da bi sinoć u Humskoj došli do boda i zbog toga su ga apsolutno zaslužili, iako za to nisu birali sredstva i mnogo više vremena proveli su na zemlji, nego u igri. O napadu i da ne govorimo, jer su imali samo jedan napad i jedan šut u okvir gola koji je pogodio cilj.

Ali, to je bio njihov izbor, baš kao što i način na koji će proslaviti taj veliki bod, posle tri vezana poraza i smene trenera.

Neposredno nakon izjednačujućeg gola Evertona Luiza u 96. minutu još u prenosu se moglo čuti ‘Zvezda je šampion’, što ćete primetiti na 23. sekundi priloženog snimka:

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Taj slučaj možda bi i prošao neprimetno da se posle utakmice to nije više puta ponovilo, a sve u prisustvu beogradskih predstavnika medija, koji su preneli da se iz svlačionice Napretka jasno moglo čuti skandiranje:

– Je*i Grobare.

Nakon nekoliko minuta iz istog pravca dopirao je poklič:

– ‘Ajmo, cigani! – što se može čuti na 2:14 ovog snimka:

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

Primereno ili ne? Mišljenja će svakako, i ovog puta, biti podeljena.

0
0

29 Komentara

  1. Iz iste kuhinje kao i protiv Vojvodine Izgleda da grobare bas svi mrze pa tako govore protiv njih a ne pitaju se zasto?

    0
    0
    Odgovori
  2. SRAMOTA OVI SE IZLEZAVAJU VISE OD 20 MINUTA A SUDIJA PRODUZI SEST.O SVIRANJU NEPOSTOJECIH FAULA I NAVLACENJU ZA NAPREDAK NECU NI DA GOVORIM TO JE VERUJEM SVIMA JASNO.SRAMOTA JE KOLIKO SE GURA ZVEZDA I KOLIKO SE SPUTAVA PARTIZAN.JA LICNO NISAM NAVIJAC NI JEDNOG KLUBA ALI MI TO ISKRENO SMETA.
    MADA NA KRAJU UVEK PRAVDA POBEDI PA NA SRED SLAVE VOZDOVAC SE DESI SAMO TA SEKTA NIKAKO DA NAUCI DA NE MOZE NA SILU BAS UVEK.
    A OVE ZBOG OVAKVOG PRIZEMNOG PONASANJA BI POSLAO U 4 LIGU.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo može da napiše samo neko ko je pristrasan,tj.navijač Partizana.Igrate očajno,sa igračem više ne možete da pobedite napredak kući,koji ne zna za pobedu vec dugo!Pa još šlag na tortu,date gol iz ofsajda…A smeta vam sto su uzvikivali jebi grobare…pa nece vikati jebi firmaše ili cigane kad nisu protiv njih igrali!!!
    Tek ćete videti koliko je Partizan loš ove sezone,sa Ožegovićem i Talandarom u špicu,i Đukićem na klupi!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. A Stojkovićev seksualni napadna golmana Kruševljana ne komentarišete? Možda to nije nesportsko ponašanje nego podoban stav s obzirom na premijera? Ajde, novinari, da vas čujem.

    0
    0
    Odgovori
  5. Svi smo videli veliki Napredak u igri partizana,ali nemozemo a da ne izdvojimo smesan crveni karton,produzetak igre od 10 minuta u oba poluvremena,cist gol ali iz ofsajda i na kraju radovanje igraca partizana,posebno golmana mustafe,kao da su osvojili Ligu Evrope,isti taj mustafa svojim jadnim provokacijama je pokusao da izprovocira prvo golmana Napredka,pa posle klupu,stvarno jadno od jednog kluba koji je navodno neki „sampion“

    0
    0
    Odgovori
  6. Voleo bih da neko sme da napise neki naslov vezano za ponasanje golmana Stojkovica posle gola Partizana. Sobzirom da sudija Andjelovski striktno primenjuje pravila, ja koliko se razumem u sudjenje ono je direktan crveni karton!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. A po cemu smo to zasluzili??? I gdje jos ima jedan klub da igra da bi drugi bio sampion?a ona na tribinu transparent uefa mafia?razmisli ti malo,isti ste vi.ciganska posla

    0
    0
    Odgovori
    • Oni su se borili za sebe a ne za Zvezdu!Ali posto ste ih onako opkjackali,iz usta im uzeli 3 boda onda logicno da vas provociraju sa ovim!Zvezda je sampion zato sto je trenutno mnogo bolja od Partizana a to ces videti.

      0
      0
      Odgovori
    • Ovi nisu igrali da bi Zvezda bila sampion, ovi su to klicali iz revolta prema oruzanoj pljacki…A po vama ko igra fudbal protiv vas, a ne sklanja se, igra da bi zvezda bila sampion.E, jade jadne…

      0
      0
      Odgovori
  8. Glodar do jaja se pravi mrtav, kao da se nista nije dogodilo, misli da cemo tako brze da zaboravimo bruku globozana kako u fudbalu, tako i u basketu…

    0
    0
    Odgovori
  9. Ma sram vas bilo sto niste napisali da je gol iz ofsajda ?
    Ljudi su pokradeni najstrasnije a vi pisete o njihovim „sramnim“ povicima.
    Imaju pravo da leze i odugovlace tu je sudija da ih kazni i da nadoknadi vrijeme, isti je to i ucinio produzio je prvo poluvrijeme 4.minuta i drugo 6.minuta ali zato isti nije svirao cist prekrsaj prije poslednjeg kornera nad igracem FK „Napredak“ i priznao je neregularan pogodak koji je postigao fk partizan.
    SRAMNO SA VASE STRANE.
    Sve cestitke FK „NAPREDAK“ da je pravde dobili bi ovu utakmicu.

    0
    0
    Odgovori
  10. …jbg. kad’ nema macke i misevi kolo vode, ALI, gore na nebu armija prava, a na zemlji kondom&brigada, SVE se radi na podeli tribine, naroda, zemlje s’jasnim i jedinim ciljem urusavanju SD P, kao poslednjem odbrambenom bedemu od narastajuceg i povampirenog fasizma i ‘braniku’ otadzbine SRB. !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter