1
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Zvezda gostuje u u Čačku, Partizan dočekuje Napredak, startuje i ABA Superkup

Objavljeno: 20.09.17 u 08:50

Izuzetno bogat sportski dan je pred nama. Svoje mečeve igraju Crvena zvezda i Partizan, a u Baru startuje i prvi ABA Superkup.

Danas se u Čačku u zaostalom meču 6.kola Super lige Srbije sastaju domaći Borac i trenutno prvoplasirana Crvena zvezda. Meč je na programu od 17 časova, a direktan prenos je na Areni sport 3. Dva sata kasnije, Partizan u Humskoj dočekuje ekipu kruševačkog Napretka, a prenos je na istom kanalu.

Ljubitelji fudbala će danas moći da uživaju i u velikom broju prenosa utakmica ‘liga petice’. Atletik Bilbao dočekuje Atletiko Madrid od 20 časova, a taj meč ćete moći da gledate na Sport Klubu 1 od 20 časova. Na istom kanalu od 22 časa će se emitovati i meč sa ‘Santjago Bernabeua’ između Real Madrida i Betisa. Derbi dana je na Olimpiku gde će Lacio dočekati Napoli. Taj meč je na programu od 20.45 uz direktan prenos na Areni sport 2.

U Baru startuje i prvi ABA Superkup. Program otvaraju Cedevita i FMP Železnik, a u ostalim mečevima se sastaju Mega i Igokea, Budućnost i Cibona, Mornar i Partizan. Sve mečeve direktno prenosi Arena sport 1.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter