9
Domaći fudbal

OVAKVO ISKLJUČENJE SE NE PAMTI: Bek Napretka dobio crveni karton zbog gluposti kakvu srpski fudbal nije doživeo! (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.17 u 19:42

Potpuno je neverovatno zbog čega je fudbaler Napretka u 28. minutu meča protiv Partizana dobio dva žuta kartona za svega nekoliko sekundi.

Desni bek Napretka Nikola Boranijašević ostaće upamćen kao dobitnik verovatno najglupljeg crvenog kartona u poslednjih nekoliko godina, a vrlo verovatno i decenija u srpskom fudbalu.

Glupost koju je napravio u meču protiv Partizana još dugo će se prepričavati.

Naime, u 28. minutu meča Boranijašević je izvodio najobičniji aut za Kruševljane, ali je već odlučio da krade vreme, pa je odugovlačio sa ubacivanjem lopte u igru i to je glavni sudija Novica Angelovski iz Kačareva sankcionisao žutim kartonom.

Kada je već napravio jednu glupost, nije mu bilo dosta, pa je uradio još jednu, kardinalnu. Svađajući se sa sudijom na njegove oči je besno bacio loptu, zbog čega ga je Angelovski potpuno opravdano poslao u svlačionicu.

Veću glupost od ove teško da ćete videti:

(Izvor: youtube / AM Video7S)

0
0

9 Komentara

  1. Ako neko ima igde da nađe ikada i igde gdje sudija daje žuti karton u prvom poluvremenu pri rezultatu 0:0 radi sporo izvedenog auta. Da sada ne govorimo o crvenom kartonu u tom momentu najboljem igraču na terenu. To se u 100% slučajeva završi promenom poseda lopte. Ovo je stvarno jadno. suđenje u Srbiji je na nivou amaterskih liga. Pa šta ako izgube i Zvezda i Partizan. Zar je to toliko strašno?

    0
    0
    Odgovori
  2. Лопови. Да ли би и играчу партизана дао два жута за исту ствар!? Мислим да не би ни један једини. Ал’ то је тако нормално…

    0
    0
    Odgovori
  3. Angelovski jedva si cekao da pokazes crveni karton ali opet ti gubi partizan, ne sumnjam da ces jos poraditi jos na tome da se krusevljani ostete i da se u ovoj presmesnoj ligi obezbedi pobeda ‘evropskom’ partizanu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Na snimku je vidi da mu je prvo pokazao zuti karton kod auta, a zatim jos DVA puta zuti pa crveni! Hahahahahaha! Ko sve danas sudi…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter