1
Domaći fudbal

FOTO: Instagram

OPA: Legenda svetskog fudbala stigla u Fudbalski savez Srbije (FOTO)

Objavljeno: 20.09.17 u 15:31

Lepo je videti svetski poznato lice u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, posebno jer je tu došao sa bitnim razlogom.

Dolazak planetarne fudbalske legende svakako je veliko priznanje za Fudbalski savez Srbije i Centra za edukaciju trenerskih kadrova.

Roberto Karlos, veliko i uvaženo ime svetskog fudbala, bivši reprezentativac Brazila i punih deset godina član Reala iz Madrida, svoj put u trenerske vode počinje u srpskoj školi fudbala, jer se nalazi na našoj listi kandidata za sticanje UEFA „A“ trenerskog nivoa zvanja.

Osvajač mnogih klupskih trofeja, između ostalog i Lige šampiona sa Realom iz Madrida, kao i titule prvaka sveta sa Brazilom, legendarni as iskoristio je priliku da se zahvali našem Savezu i predsedniku Slaviši Kokezi na ukazanom poverenju i prilici da se za potrebe budućeg zanimanja edukuje pod kapom Fudbalskog saveza Srbije.

Prilikom te posete prvom čoveku srpskog fudbala poklonio je svoj dres iz madridskog Reala uz prigodan razgovor uoči buduće saradnje.

FOTO: FSS
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter