0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE PROMENE U PARTIZANU: Đukić se vratio starom, oprobanom receptu (SASTAVI) (FOTO)

Objavljeno: 20.09.17 u 18:31

U odloženoj utakmici 6. kola Superlige Srbije Partizan od 19 časova na svom stadionu u Humskoj dočekuje kruševački Napredak.

Kao što se očekivalo, trener Partizana Miroslav Đukić protiv Napretka ponovo je izrotirao nekoliko igrača u startnoj postavi, u odnosu na meč protiv Radničkog pre tri dana.

Čini se da je ovo najbolji tim Partizana, odnosno, onaj koji je najviše uigravan tokom reprezentativne pauze i dve ‘prazne’ nedelje po završetku letnjeg prelaznog roka.

Na golu će stajati Vladimir Stojković, ispred njega u odbrani će biti Vulićević, Nemanja R. Miletić, Bojan Ostojić i Nemanja G. Miletić, vezni red će činiti Everton Luiz i Marko Jevtović, po krilima će kreirati Zoran Tošić i Marko Janković, a u napadu će ponovo par činiti Leandre Tavamba i Ognjen Ožegović.

 

FOTO: FK Partizan

Partizan – Napredak, 19h

Stadion Partizana;
Sudija: Novica Anđelovski

PARTIZAN: Stojković – Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić – Everton, Jevtović, Tošić, Janković – Tavamba, Ožegović.
Klupa: Jovičić, Đuričković, ilić, Radin, Mitrović, Pantić, Solomon.

NAPREDAK: Ni. Petrović – Boranijašević, Simonović, Miladinović, Urošević – Ne. Petrović, Vulić – Alivodić, Markovski, Milisavljević – Vukanović.
Klupa: Janković, Mitrović, Ivanović, Kasalica, Đerić, Sekidika, Eskić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter