1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE PROMENE SASTAVA: Vraća se kapiten, rokada u napadu

Objavljeno: 20.09.17 u 09:34

Partizan dočekuje kruševački Napredak od 19 časova, a trener Đukić je napravio par izmena u odnosu na meč sa Radničkim iz Niša.

Ponovo na megdan posle tri dana je naporan posao, ali profesionalci moraju da izguraju posao do kraja i trener Partizana Miroslav Đukić je „naredio“ novu pobedu. Na talonu je Napredak, koji je vezao tri poraza. To nije „nateralo“ trenera domaćina da mnogo miksuje ekipu u odnosu na Radnički iz Niša, a startni sastav će imati nekoliko promena.
 
Posle odmora vraća se kapiten Miroslav Vulićević, a Miletić će uz Ostojića zauzeti mesto štopera, mada ima lakšu povredu i ako ne bude mogao tu je Mitrović. Antonov ili drugi Miletić je dilema, a u vezi su Everton i  Radin pošto je Jevtović još rovit. Poznate su uloge na bokovima Tošića i Jankovića, mada možda jedan bude na klupi i priliku dobije Đuričković. Suma sutra ima završne preglede i večeras nije u kombinaciji. Pored Tavambe, kojem je potreban odmor, u špic se vraća Ognjen Ožegović, a Solomon se seli na klupu, ponovo kao „džoker“.
 
Projektovani sastav Partizana: Stojković, Vulićević, Miletić, Ostojić (Mitrović), Antonov, Everton, Radin, Janković, Tošić, Tavamba, Ožegović.
0
0

1 Komentara

  1. Napred crno beli, neka pobedi Partizan, neka pobedi i Borac, nek se raduju navijaci Partizana i Borca danas, neka bude tako, krecu Zvezdi kola nizbrdo, nek od danas bude tako, pozdraaav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter