0
Evropske lige

SPORT NA TV: Danas pratimo špansku Primeru i derbi u engleskom Liga kupu

Objavljeno: 19.09.17 u 08:50

Ne toliko bogat dan će biti ovaj utorak, ali će ipak biti materijala na TV ekranima, pogotovo za poklonike španskog i engleskog fudbala.

Što se tiče fudbala danas ćemo od 20 časova moći da pratimo uvodne utakmice vanrednog kola španske Primere, a prvi je na programu između Valensije i Malage na prvom programu SportKluba.

Ukoliko ne promenite kanal, dva sata kasnije slikom ćete se preseliti na Kamp Nou gde će se od 22h sastati Barselona i Eibar i gde bi trebalo očekivati goleadu Mesija i drugova.

Na ‘ostrvu’ će se igrati dueli Liga kupa Engleske, a najinteresantniji će biti okršaj Lestera i Liverpula koji ćemo od 20:45h imati priliku da pratimo na trećem kanalu TV ArenaSport.

Nikako ne bi trebalo zaboraviti ni fudbalerke Srbije koje će u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo igrati protiv Austrije, a taj susret biće na SportKlubu 2 od 20 sati.

Ljubitelji rukometa biće uz drugi program AreneSport, jer će počev od 17:15h tu biti prenosi tri meča SEHA Lige, najpre između Meškova i Dinama iz Pančeva, od 19h će igrati Zagreb i Celje, a u 20:45h će početi utakmica između Vardara i Tatrana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter