0
Boks

FOTO: Twitter

SA TERENA U RING: Rio Ferdinand postaje bokser! A kako u tome može da mu pomogne Nemanja Vidić? (FOTO)

Objavljeno: 19.09.17 u 14:25

Bivši fudbaler Mančester junajteda Rio Ferdinand potvrdio je danas želi da postane profesionalni bokser, a u tome će mu pomagati bivši britanski bokser Riči Vudhol.

– Ovo radim jer je u pitanju izazov. Osvajao sam titule, sada je red na šampionske pojaseve. Ovaj izazov ne uzimam olako, jasno je da ne mogu svi da postanu profesionalni bokseri, ali sa timom stručnjaka… Sve je moguće – naveo je Ferdinand.

Ferdinand je fudbalsku karijeru završio 2015. godine nakon sezone provedene u Kvins Park Rendžersu. On je pre toga 12 godina nosio dres ‘crvenih đavola’.

 

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

Bivši vezni fudbaler Šefilda Kurtis Vudhaus je 2012. godine osvojio titulu šampiona Velike Britanije u poluvelter kategoriji i Ferdinand želi da krene njegovim putem.

– Moj savet Ferdinandu bi bio da prema boksu mora da pokaže poštovanje koje taj sport zaslužuje. To nije šala. Želim mu sve najbolje – napisao je Vudhaus na svom tviter nalogu.

Na istoj društvenoj mreži oglasio se i Ferdinandov bivši saigrač iz Mančester junajteda, spomenuvši još jednog člana tog šampionskog tima, srpskog ‘fajtera’ Nemanju Vidića.

– Hej Rio, kada budeš boksovao, hoće li Vidić doći i primati udarce umesto tebe dok budeš pokrivao prostor iza zajedno sa mnom? – našalio se Nevil na račun Ferdinanda i čuvene snage Nemanje Vidića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter