2
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Vozdovac vs Crvena Zvezda Beograd, 17.09.2017. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

DA LI DELIJE TREBA DA STRAHUJU: Zvezda bez tri najvažnija motora ekipe ide u Čačak (SPISAK)

Objavljeno: 19.09.17 u 22:08

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izabrao je 20 igrača na koje računa za meč sa Borcem u Čačku sutra od 17 časova na stadionu kraj Morave.

Delijama se ovo neće svideti. Među putnicima nema tri možda najvažnija igrača Crvene zvezde Slavoljuba Srnića, Mičela Donalda i Gelora Kange. Njih je Vladan Milojević odlučio da odmori.

Na ove momke se računa u Čačku: Damir Kahriman, Nemanja Supić, Vujadin Savić, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Milan Rodić, Srđan Babić, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Nenad Milijaš, Abraham Frimpong, Ričmond Boaći, Rikardinjo Mendeš, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić , Filip Bainović i Luka Ilić.

Videćemo da li će u Čačku debitovati Filip Bajinović i da li će svojih zagarantovanih minuta ugovorom sa Sitijem dobiti mladi Luka Ilić. Meč se od 17 časova igra u Čačku.

0
0

2 Komentara

  1. Kada se Milojević prvi put opeče, onda će se zamisliti zbog ovih nerezonskih poteza. Zbog čega je Zvezda nabavila skupu opremu za analitiku „Katapult“, kada joj ona ničemu ne služi, jer prema rezultatima na „Katapultu“, neki igrači su bili ispod proseka rezultata, čak nijesu ni registrovani odnosno pokazali su motoričku nespremnost. Danas će jedan od takvih igrača biti centralni vezni igrač a vidi se iz aviona da taj igrač trči s naporom, kao da vadi noge iz blata. Obrazloženje je da on ima dobar prekid (još ga nismo videli ove sezone), dobar centaršut na prvu stativu iz kornera, a svaka lopta iz auta mu ima oči. Ova objašnjenja imaju snagu kao da su ih dali teletabisi, kao neko ko je zaostao u kognitivnom razvoju. Negde će se Zvezda opeći pa će verovatno prestati sa ovim glupiranjem. Kada će šansu dobiti mladi Veljko Nikolić?! Nikada!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma prejak je to sastav za nasu ligu, bez brige Delije. Posle duzeg vremena imamo dobre alternative za igrace koji pauziraju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter